• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Voor 18u besteld is meteen de volgende dag ook echt in huis! Super snelle service!

Ok

Ok

Veel keus, snelle levering

Voor iedereen een keuze, fijne website, snelle levering.

Goed geregeld

Alles op tijd binnen

Top winkel. Snel en correct

Bestelling compleet en netjes op tijd bezorgd

SKE CRYSTAL BAR besteld via deze shop. Haalde ze al vaker ergens anders. Maar goede service en kwaliteit bij e-smokewinkel.nl. voor een betere prijs! (Jammer dat je boven de 50 euro moet bestellen voor gratis verzending.. Maar toch doe ik vandaag meteen weer een nieuwe bestelling! Bedankt!

Een aanrader

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

snel geleverd

snel geleverd, makkelijk te bestellen. Enige punt is dat je geen ID nodig hebt om je producten te bestellen, hierdoor kunnen minderjarigen ook snel aan het product komen.

zeer snelle verzending

Altijd op tijd. Indien mogelijk middels brievenbuspakket

top!

Alles was in orde!

Goede en vlotte service

Alles is verlopen zoals het moet zijn. Vlotte service optijd geleverd. Enkel de bezorg dienst ben ik niet over te spreken. Maar hier kunnen jullie niets aan doen. Jullie komen na wat jullie beloven. Vandaag besteld en morgen aan huis

Snelle bezorging,prima web side.

Goede en snelle levering

Bestelling redelijk snel in huis. Website niet heel overzichtelijk.

Producten zijn prima, website kan overzichtelijker, verzending meestal volgende dag al in huis indien op tijd besteld. Waardebon van 5euro en geen verzendkosten voor een review is aardig. Maar die korting geld pas vanaf een bedrag van 50euro en dan is het verzenden sowieso gratis.

Klein foutje in de order

De producten, verzending alles was perfect. Zeker snelle verwerking. Alleen ik had een zwarte kiwi smoker besteld en ontving de grijze. Geen drama maar klein slordigheidsfoutje

Volgende dag geleverd. Top!

Duidelijke website, ook voor de beginner en goede en snelle service.

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering en top product

snelle en goede service

Ik ging hier elfa pods bestellen, omdat ik zag dat ze nieuwe smaken hadden

Website overzichtelijk: bestelling correct afgeleverd

Goede en snelle service

Neemt snel contact op bij eventuele problemen en lost ze snel op. Snelle levering.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk