Juiste bestelling ontvangen en zeer snelle levering

Ongeveer 24u na de bestelling was het pakje al thuis geleverd!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

algemeen goed maar beperkte communicatie over backorders

spijtig dat er geen foto's op de website staan soms moeilijk om de juiste coil te vinden bij de juiste Esig. misschien handig om die er standaard bij te plaatsen als je op een bepaalde Esig pagina zit "bijhorende accessoires" geen communicatie over backorders. ik heb zelf moeten bellen

Bezorgd op tijd

Bezorgd op tijd en de v pen smaakt super ik ben dik tevreden over ze

Zeer nette afhandeling en snel

Leveren wat ze kunnen bestellen

Super snelle levering

Very good

Good

super fijn en snel

snelle bezorging en fijn en snel besteld

Goed kwaliteit

Goede en duidelijke informatie

Direct na het plaatsen duidelijke updates betreft de bestelling en snelle levering.

Prima levering

Snel

Recommended

Superduidelijk en snel!

Vlotte levering en duidelijke site . Tevreden!

Enorm snelle verzending

Overzichtelijke site, snelle verzending

Goed product

Goed en mooi product

Zoals beschreven, correct aangekomen.

Zeker een aanrader.

Goede service ,Snelle levering en producten waren goed verpakt in bestel hier zeker meer

Smaken goed omschreven.

Snelle goeie levering

Weer snel geleverd en goede kwaliteit

Top! Snelle levering en alles juist ontvangen zonder problemen

Binnen 1 dag was het bezorgd en alles wat ik had besteld zat erbij!

Geweldige producten

Snel ontvangen en goed verpakt

Vlotte service

Zeer vlotte service, ruim assortiment en de producten de dag nadien al in huis!

Topservice

Op maandag bestelling gedaan, op dinsdag alles in huis!!

Goede producten en betrouwbare levering

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd netjes verpakt en compleet en vooral verrassend snel geleverd!

Suoer

Snelle levering en ruim assortiment

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!