Goed aan de prijs en snel verzonden!

Een aantal producten waren een stuk goedkoper dan bij andere winkels. Producten snel verstuurd, jammer dat PostNL zelf ze dan niet snel bezorgd.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

!

Goede kwaliteit.

Goede en betrouwbare website valt zeker aam te raden.

Goede snelle levering.

Goede producten voor een leuke prijs.

Goed en snel geleverd

Snel ontvangen. Top!

Top producten met snelle levering!

Snel geleverd! En werkt perfect.

Alles werkt goed en is top

Bestellen en ontvangen

Het is een kwestie van bestellen en ontvangen wat je besteld hebt, gewoon goed, volgens afspraak. Zoals het hoort

Snel en goed geleverd

Mooi optijd geleverd en goede producten

snelle service

Zeer tevreden !

Uiteindelijk wel alles binnen gekregen maar reageren niet op de mail.

Mijn ervaring bij e-smokewinkel is redelijk goed. Woensdag besteld en zou het donderdag binnen zijn dat bleek niet zo te zijn. Volgens de track en tracé was het donderdag al bezorgd maar niks gezien. Uiteindelijk is het vrijdag alsnog bezorgd maar niet op het goede adres. (Kan fout zijn van post nl) Heb 2 mails gestuurd waar niet op gereageerd word.

Safe and quality order

stocks are good, always accessible.

Hoede en snelle service

Prima service en snel

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Snelle verzending, en uitgebreid aanbod.

Verzending aangekomen op de aangegeven dag. Groot aanbod, en snelle afhandeling.

Veel verschillende soorten en heel goede service

1 dag bestellen en de dag er na al geleverd dat is zo fijn

Snel en makkelijk

Zeer vlotte afhandeling

Perfect zoals verwacht

Snelle service, veel keuze en ruime voorraad

Snelle service, ruime keuze en alles op voorraad

Snelle bezorging en duidelijke website

Snelle bezorging zoals aangegeven, fijn achteraf te betalen via Billink en fijne website.

Snelle bestelling maar slecht contact

Ik heb een bestelling gedaan welke de volgende dag binnen was, erg fijn! Echter is er iets mis met mijn shisha pen en hierover heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik zou gisteren terug gebeld worden door de manager. Vandaag nog steeds niets gehoord, erg jammer..

Fast delivery, great assortment

This was my first order. I like the wide range of liquids and coils. Super-fast delivery.

heel goed

heel snel dank u