• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Alleen het verzenden met postnl is niks 3 keer levering uitgesteld dus rue dagen thuisblijven voor niks vind ik niet kunnen

Ik had mijn pakketje netjes en snel ontvangen

Top, snelle levering, heerlijke smaken

Veel keuze en hele snelle levering

Snel en goed!

Prijstechnisch goed, goede service bij vragen en snelle levering!

Good quality products.

I like that your company processed fast my products.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering, vlot navigeren door de produkten en zoekfilters werken ook vlot.

Snel en makkelijk

Volgende dag in huis + makkelijke webeite

Snelle levering en goede service

Zeer snel geleverd, alles zat erin wat ik had besteld en de prijs is ook helemaal goed voor de kwaliteit. Ik bestel zeker vaker.

Goedkoop

Heel vlotte levering

Bednakt voor de vlotte service en levering! Alles keurig op tijd gekregen!

Snel en gemakkelijk

De bestelprocedure is eenvoudig, de levering supersnel.

Top winkel

Alles in orde, behalve website dat moet een beetje verbeterd worden. 1 pagina per product met nicotine selectie is beter dan 4 verschillende paginas. Levering ook top

Fijne site snelle levering

Heb een upox startset gekocht en is een super vape om mee te beginnen, en zeker een aanrader.

Supersnelle bezorging

Fijne ervaring - online winkel doet wat ze beloofd!

Alles prima

Makkelijk bestellen, snelle bezorging

snel en goede qualiteit

Ik heb een goed ervaring met deze winkel gehad. Ze waren snel, goed communicatie en goede kwaliteit producten.

Netjes op tijd geleverd

Netjes geleverd en mooi binnen de verwachte tijd

Top!!

Snelle levering en alles dik in orde.

Snelle correcte service

Een uitgebreid aanbod en snelle levering.

Helemaal top!

Net voor 6 uur besteld en de volgende dag binnen! Bestelling klopte ook pico bello :-). Helemaal super!

goede producten, snelle verzending

Ruime keus en snelle verzending. Prima dus.

Snelle verzending !

Snelle correcte verzending !

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!