Snelle levering en lekkere smaak.

Ik was tevreden over de smaak en de levering.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Uitstekende service

E-smokewinkel heeft een prima assortiment en het bestel-en afleverproces is top!

Lang wachten oo bestelling

Bestelling zou de 23 e geleverd worden. Vandaag de 27e nog niet ontvangen door post nl. Z Producten zijn wel goed

Mooie webshop, makkelijk om producten te vinden. Super snelle verzending. Ik ben er blij mee :-)

Snel geleverd.

Makkelijk bestellen en heel snel geleverd.

helemaal top

goed geholpen

Snelle levering, product zoals beschreven

Best liquids

Liquids with really good quality. Best taste

Heel fijn dat deze winkel bestaat

Ik had coils nodig en die waren nergens meer te verkrijgen, toen ontdekte ik uw winkel....heel overzichtelijk en keurig laten weten dat het pakketje vertraging heeft.

Was goed kon recht vinden was snel binnen

Zeer goed snelle levering en altijd klopt het

Ik ben gewoon zeer tevreden snelle levering en de bestelling is altijd goed ingepakt en klopt altijd

Snel ontvangen netjes verpakt

Snel

Overzichtelijk site, makkelijk bestellen, snelle service en goede producten

Grote keuze en een snelle levering. De prijs is ook nog eens top

Snel binnen en alles in tact

Heb een bestelling gedaan en alles was snel en heel binnen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

fijne site en afhandeling

bestelling snel ontavngen

Goede spullen, snel geleverd

Veel keuze.

Goede voorraad. Snel en duidelijk.

Crystal cape besteld. Nergens op voorraad behalve hier. Snel bezorgd. Duidelijke communicatie.

Kwaliteit en website goed

Kwalitatief goede producten en een goede overzichtelijke website! Mijn levering duurde helaas 3 dagen, maar dat is rond de feestdagen niet vreemd.

Snelle levering, keurig in orde.

Snelle levering, keurig in orde.

Conform verwachting

Dit was de enige website waar ik nog navulling kon bestellen voor mijn DOT. Blij dat zij het nog wel hadden. Bestelling in goede orde ontvangen, bezorgen alleen niet juist (maar dat ligt aan PostNL). Ik kan daardoor niet beoordelen wanneer ik het normaal had gekregen. Nu heb ik er 1,5 week op moeten wachten terwijl er aangegeven stond volgende dag.

Service

Top product

voor ons een heel goed alternatief

best tevreden.

de prijzen zijn zeker te doen en je kan op zich de meeste dingen vinden. ik heb ook geen slechte ervaringen meegemaakt en zal zeker blijven bestellen!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!