Goede prijs-kwaliteit en fijne bezorging

Heel makkelijk te bestellen, goede selectie aan producten voor een goede prijs. Ik ben tevreden :D

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goed helder duidelijk

Alles was goed

Duidelijke website, snelle levering en goed op de hoogte gehouden worden via de mail!

Makkelijk om te bestellen en prima levering

Na een week nog niets ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst op maandag en heb een week later nog altijd niets ontvangen. De service werkt voorlopig niet. Zeer teleurgesteld

Snelle levering en ruim assortiment

fijne website, snelle levering, helaas twee vapes defect...

de vapes kwamen op tijd binnen. alleen waren hier van helaas 2 kapot..

Snelle, nette levering

Erg tevreden met de snelle levering. Netjes verpakt en alles in orde.

Smaakt naar meer :-)

Snelle levering, goede vapes, lekkere smaakjes, veel keuze; perfect!

TOP

Super snelle levering!

Super snel geleverd helemaal top

zeer goed

goede levering en goede producten.

Tegenvallend

Bestelling geplaatst maar de verzending bleef hangen in PostNL app. Na een aantal dagen gebeld en bleek bestelde niet op voorraad. Telefoongesprek hierover kwam ook ongeïnteresseerd over. Enige positieve was de snelle creditering.

Snelle verzending

Snelle en nette verzending

Not bad

You guys came an hour earlier than you were supposed to. I appreciate that. Everything was given in good condition, aside from a dent in the coils packaging all products remained intact. Website could use some improvements, mainly the UI.

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Fijne ervaring

Dit is een van de weinig sites waar ze de esigaretten verkopen die ik graag gebruik. Daarom bestel ik hier graag

Goede en snelle levering, een aanrader.

Nog steeds niet geleverd

Al een week onderweg, maar nog steeds niet geleverd...

Super verzending en product!

Snelle levering!

Kapot apparaat, winkel helpt niet

Wordt vertelt dat het apparaat niet te redden was, fabrikant heeft alsnog door garantie het apparaat verwisselt, opgepast dus dat personeel verkeerde informatie kan geven.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Makkelijk te bestellen, snelle levering, word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Snelle levering en veel keuze

Toppie

Alles presies zo als ik berwavht had en top service

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk