Snelle en goede levering, goede producten.

Just fog 1 gehaald i.c.m. millers juice, zeker aan te raden. Levering was snel.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel en veilig

Snelle levering. D.m.v. E-mail verkeer kon je makkelijk bijhouden wanneer het pakketje in de brievenbus lag. Super!

Super service

Altijd super snelle bezorging een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben tevreden!

Goede en duidelijke afhandeling.

Duidelijke communicatie via de mail.

Snel levering, goed quality

Grote keuze uit verschillende smaken en merken

Snel bezorgd door de brievenbus

Wat fijn was is dat ik specifiek opzoek was naar de bestelde liquids en dan in 10mg ipv 20mg. Bijna nergens meer te krijgen maar gelukkig bij jullie wel!

Snel simpel en makkelijk

Ik was opzoek naar wegwerp vapes en kon mijn gewenste nergens vinden. Totdat ik E-smoke winkel tegen kwam die ze wel op voorraad had.

Vlot

Prima !

Prettig

Mijn bestelling was verlaat, maar na een telefoontje kwam ik er al snel achter waardoor en was mijn bestelling er de volgende dag al. Heel fijn en alles werkt naar behoren. Volgende keer weer!

Slecht 1e ervaring

1e bestelling. Vrij genomen voor 15e, 12-122022 besteld 15-12-2022 het bezorgmoment gekozen. 15e thuis geweest, geen bestelling. 16e mail gestuurd. 17-12-2022 geen pakket, geen reactie. Maar sigaretten gekocht x2 en zal na het weekend worden dus zal wel meer worden.

Prettige online ervaring.

Snelle levering. 1 pakjes pods was helaas defect. kreeg een korting code van helft waarde

Ik ben erg tevreden

Ik werd via de mail op de hoogte gehouden en had mijn bestelling de volgende dag al in huis.

Snel geleverd voor een goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs

Heel tevreden

Goede service en snelle levering

Helemaal top, snelle levering

Goede prijs en snel geleverd. Top dus

Goede ervaringen

Snel met verzenden en betrouwbaar.

Erg goed!

Goede service, mooie winkel

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Uitstekende service

Kundig personeel, snelle levering en verstand van zaken.

Fijn

Snelle bezorging en veel keuze

uitstekend

uitstekende service en ruime kennis van zaken

snelle service en goede kwaliteit

wat ik normaal in winkel koop, is het gemak van online en deze onlinewinkel stuk gemakkelijker en scheelt ook het reizen naar de winkel toe

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!