De banaan zonder nicotine na 30 trekjes leeg

Mijn e smoken was na halve dag op na 30 trekjes zitten Hellemaal geen 600 pufs in

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

top!

x

uitstekend

uitstekende service, veel kennis in huis

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Het bestelde wordt netjes thuisbezorgd.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakketje zich bevind!Top

Het bestelde wordt netjes thuisbezorgd.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakketje zich bevind!Top

Snelle reactie Ben netjes online geholpen

Alles werd de volgende dag al geleverd

Zit keurig verpakt en snel geleverd, dus tevreden!

pakket kwam volgende dag aan. Helees wel 1 pakje pods die niet werkten. Kreeg helft tegoed code

Mooi

Mooi

Goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd

Goede prijs/kwaliteit voor wat ik nodig had en de producten werden snel en gratis bezorgd.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk