Altijd goed

Ik krijg altijd alles snel geleverd en jullie zijn niet duur

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Gemakkelijke website voor vloeistoffen en e-sigaretten.

Helaas geen afbeeldingen beschikbaar als gevolg van wetgeving. Hierdoor zoek ik producten vaak op gia Google afbeeldingen om te kijken of ik het juiste bestel.

Snelle en correcte levering.

Keurig verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Snelle en correcte levering.

Keurig verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.

Snelle verzending, groot assortiment

Overigens ook een fijne winkel om binnen te stappen en je spullen te kopen. Maar via internet je bestelling doen is gewoon makkelijk.

Snelle verzending, groot assortiment

snel levering

werd volgende dag geleverd. 1 pakje pods deed het niet.

Toppie

Ik heb de juiste spullen ontvangen alleen de levering duurde 3 a 4 dagen.

Uitstekende website + levering.

Duidelijke website & snelle levering. Ook nog eens netjes verpakt!

Volgende dag levering. Ontving code van helft waarde 1 pakje pods, omdat deze niet werkten

Bestelling werd volgende dag geleverd. Ontving een kortingcode van helft waarde van de 1 pak pods die niet werkten.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!