Bestelling werd volgende dag geleverd. Ontving een kortingcode van helft waarde van de 1 pak pods die niet werkten.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Perfecte service!

Ik ben superblij met mijn aankopen en de service! Het was snel geleverd en hele fijne producten!

E‐smoke regelt het

Ze leveren volgens afspraak.

E‐smoke regelt het

Ze leveren volgens afspraak.

Goeie vapes

Ik vind de bezorgkosten wel belachelijk hoog. Die mogen vab mij best wat lager. Het zijn wel goeie vapes en ze komen snel en optijd binnen.

Goeie vapes

Goede prijzen, snelle levering.

Uitstekende service en snelle levering.

Goede service, snelle levering en kundig advies.

Altijd juiste prijs en altijd op tijd geleverd

Ik bestel nergens anders .

Altijd juiste prijs en altijd op tijd geleverd

Ik bestel nergens anders .

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!