Besteld en volgende dag in huis

Bestellen via de handige zoekfunctie alles snel geregeld en dag later ontvsngen

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snel, mooi verpakte zending

Levert sneller dan meeste andere. Netjes verpakt.

Snelle levering voor goederen die ergens anders niet meer verkrijgbaar zijn

Prima, snelle levering

snelle bezorging en alles duidelijk

makkelijk besteld en duidelijk wat je gaat bestellen alles ook goed ingepakt en goed op de hoogte gehouden

Ik ga hier vaker bestellen.

De bestelling werd de volgende dag afgeleverd. Helemaal top

Voldoet aan verwachtingen

Duidelijke website, voldoet aan verwachtingen en komt afspraken na.

Snelle service en prima kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit

Snelle levering van een goed product!

Snelle levering, het juiste product ontvangen en voldoet aan beschrijving.

Goed en snel geleverd

Super geweldig

Besteling komt snel goed aan goede producten alleen spijtig dat op een andere website ze goedkoper staan

Snelle verzending en goed product

Ik heb een goede ervaring met de winkel en zou zeker nog eens bestellen

Prima, alleen zondag wordt er niets verstuurd :-(

Fijne webshop, levering volgens afspraak

Prima, vlotte levering!

Prima, vlotte levering!

Gewoon goed

Je krijgt geleverd wat je bestelt en op tijd. Producten zijn goed

Alles goed te vinden en snel bezorgd.

Goede en snelle service.

Goede ervaring. Snelle service .

Prima producten

Snelle nette verzending

Best laat besteld in een week dat de bezorgsiensten overuren draaien. Ondanks dat de volgende dag bezorgd! Netjes

Alles na wens verlopen !

Goede producten en snelle levering .

Top en snel geleverd.

Snel geleverd. Na foutje snel opgelost!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk