Pluspunten
A.N. Verhuizers werken met 'flexibele' offerte. Hoe sneller de verhuizing gaat, hoe minder je betaalt. Hoe meer je zelf meehelpt of met hulp van vrienden, hoe sneller het gaat, hoe minder je betaalt. Door wel een minimum en maximum af te spreken weet je waar je aan toe bent. De verhuizers doen er zeker geen stap langzamer om!! Binnen twee uur was onze oude woning leeg, vervolgens was het nieuwe huis de klus ook weer binnen twee uur gefixed. Door zelf eerst goed in te pakken, met behulp van gratis dozen van de verhuizer, en wat hulp van familie en vrienden, hebben we 2 uur weten te besparen op de offerte... Om kwart over zeven starten en om kwart over elf klaar! Dit had voor ons ook het voordeel dat we de rest van de zaterdag nog hadden om uit te pakken. En geen meerprijs voor de zaterdag!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijke en vlotte communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Genoeg eigen materiaal om alle meubels goed in te pakken en netjes te vervoeren. Kasten, bed en bankstel snel en professioneel gedemonteerd en gemonteerd.
Pluspunten
vriendelijk personeel
Verbeterpuntenvlugger reageren op emails
Pluspunten
Flexibel, snel, meedenkend en zeer behulpzaam
Pluspunten
Een goede en snelle prijs opgave en bij verandering ook een snelle actie van het bedrijf. Verhuizers zijn vriendelijk en correct
Pluspunten
Bij het zoeken naar een geschikte verhuizer viel ons op dat er alert gereageerd werd. De insteek was overduidelijk dat men flexibel was en zich naar onze wensen wilde voegen. De prijs was fair, geen punt van discussie. De twee verhuizers die de klus klaarden waren heel vriendelijk, werkten stevig door en, heel belangrijk, dachten goed mee. Ze waren mooi op tijd klaar en alles stond precies waar we het wilden hebben.
VerbeterpuntenDie hebben wij niet. de volgende keer zijn zij mijn eerste keuze.
Pluspunten
tja.. het personeel dat komt werkt hard.
VerbeterpuntenBeter werk inschatten! (andere methode?) Flexibeler zijn. Beter communiceren (vaker en duidelijker). Meer service verlenen en met de klant meedenken- werken. We hebben niet alles mee laten nemen, hebben zelf meegewerkt en toch moesten we bijbetalen... dat ius raar en de klachten daarover zijn genegeerd. Erg jammer.
Inmiddels heb ik contact gehad met dhr. Kamerling. Ik ben het helaas met hem eens dat de verhuizing niet goed verliep. Uit ons gesprek vernam ik dat: De verhuizers tijdens de verhuizing slecht gehumeurd waren. Meer communicatie tussen de klant en ik gewenst was. Naar aanleiding van ons gesprek hebben wij de volgende verbeteringen doorgevoerd: Een extra contact moment met klanten vlak voor de verhuizing. Om na elke verhuizing altijd met de klant de verhuizing te evalueren. Onze enthousiaste stemming te bewaken en verhuizers die niet daarin passen weg te sturen. De fam. Kamerling heb ik mijn excuses aangeboden en een bos bloemen gestuurd. Onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Arjan Nazari
Pluspunten
De verhuizers die precies op de afgesproken tijd binnenkomen, stralen een enorme ervaring uit. Zijn vriendelijk, geduldig en weten van aanpakken. Alle spullen worden vakkundig en snel ingepakt en ingeladen. Het uitladen etc. in de nieuwe woning gaat ook gestaag door, geen enkel moeite is te veel. Het totaal volume was wat aan de lage kant ingeschat. Er moest een autootje extra komen. Geen enkel punt, geen extra kosten. Afspraak is immers afspraak vindt Arjen. Wij zijn erg content met deze verhuizing. En het was nog best gezellig ook. Een aanrader voor iedereen die verhuist!
Pluspunten
We kregen een duidelijke offerte met een scherpe prijs en (zo bleek achteraf) een goede inschatting van de benodigde tijd. De verhuizing liep vlot doordat de medewerkers snel, netjes en efficiënt werkten. Als er iets onduidelijk was, werd ook niet zelf een oplossing bedacht maar met ons overlegd. Ook al is A.N. Verhuizers geen erkend verhuisbedrijf, vergeleken met onze vorige verhuizing (wel door een erkend verhuisbedrijf) leverde A.N. Verhuizers beter werk af.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid van Arjan op de dag van verhuizing zelf had iets beter gekund.
Pluspunten
prettig, accuraat, persoonlijk