Deze verhuizers werken snel, voorzichtig en correct. Ook demonteren en monteren van meubels gaat goed. Hele traject was prettig, transparant en duidelijk.
Binnen de ochtend alle grote meubels van m'n maisonnette op 3 hoog naar m'n nieuwe woning. Zeker aan te raden, ik had deze meubels nooit zo vlug over gekregen.
Ze zijn super netjes met onze spullen omgegaan Rustige jongens Geweldige prestaties Goede communicatie
Alles ging soepel; communicatie, afspraken, op tijd, verhuizing zelf, netjes en ook na afloop keurig op tijd weer de lege dozen opgehaald etc. Ik kan dit iedereen aanbevelen!
Zeer plezierig en persoonlijk contact over de verhuizing, komen afspraken na voor inventarisatie, leveren van de dozen en stonden op de verhuisdag stipt half acht op de stoep. Ze gingen voorzichtig om met onze meubels en dozen, en maakten het tot een ontspannen verhuizing. Lekker doorgewerkt, bed gemonteerd om na de verhuizing in alle rust te beginnen met uitpakken.
AN verhuizers is accuraat, to-the-point en tegen een gunstige prijs. Het personeel is behulpzaam en snel. De on-line informatie-uitwisseling is van deze tijd
In alle opzichten grandioos!!!
Komen afspraken na. Doordat ze van tevoren komen kijken, zijn er geen verassingen achteraf. Werken snel en kundig en de sfeer is erg prettig.
Beste Jacobine, Bedankt voor de positieve beoordeling! Het was even zweten op de vele de- en montage van uw meubels, maar gelukkig hadden we hier voldoende tijd voor gereserveerd. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! Patrick van AN Verhuizers
Zo als ik al eerder heb laten weten was ik zeker tevreden. De gemaakte afspraken werden goed na gevolgd. Men was op tijd en ging zorgvuldig te werk. Ben dus een tevreden klant! Jammer alleen dat jullie geen naam of logo voeren op de vrachtwagen het zou mooie herkenning én reclame zijn.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn bezig met de bestickering van onze auto's. Toevallig is vandaag onze bus opgeleverd met bestickering. Het resultaat valt te bewonderen op onze Facebook. Wij wensen u nog veel woon plezier!
We zijn erg tevreden dat we voor AN Verhuizers hebben gekozen. Het gesprek bij ons thuis, naar aanleiding waarvan we een offerte kregen, was heel prettig en de verhuizing zelf was goed geregeld. We hadden gekozen om AN verhuizers alle spullen in te laten pakken. Aanrader! Dit heeft ons zeer veel werk gescheeld en de prijs voor het inpakken was veel minder hoog dan we dachten. Fijne, gezellige verhuisploeg, die alles heel netjes van de oude naar de nieuwe woning heeft verplaatst. Top!
Mijn ervaring met A.N. Verhuizers kan ik niet anders omschrijven als UITSTEKEND. Goede service en vooral vriendelijke mensen. Goedgesprek vooraf en alles naar afspraak verlopen. Ik zal jullie zeker aan mijn familie, kennissen en vrienden wanneer nodig aanbevelen! Bedankt voor jullie goede service nogmaals..
Prettige contacten, duidelijke offerte, zeer zorgvuldig en het verhuizen zelf ging razendsnel door een grote efficiëntie.
Pluspunten
Onze verhuizing is door AN Verhuizers uitgevoerd, en ik heb er werkelijk niks op aan te merken! Alle lof voor Arjan, Patrick en hun team! Vanaf het eerst contact snel en vriendelijk. In het 'rondje' in huis om een offerte op te stellen maken ze een nette inventarisatie. In overleg worden de inpakmaterialen geleverd, ruim voldoende. En anders kan er altijd meer geleverd worden. Het inpakken deden wij zelf, maar op de verhuisdag hoorde Arjan bij het optillen van een doos gerammel, en gaf meteen een spoedcursus hoe borden het beste en veiligste ingepakt kunnen worden. Heel geduldig en alert! Alle 4 de verhuizers vanaf het begin als een speer aan het werk, allen met een goed humeur. Mooi om te zien hoe ze bij elke keer de trap op of af bezig zijn met dingen meenemen, ergens bijsteken, intapen of anderszins bij te dragen aan het zo efficient mogelijk hun tijd benutten. In de nieuwe woning, werd eerst een rondje werd gemaakt waar welke spullen moesten komen. Wat vervolgens ook slim, snel en voorzichtig gebeurde: alles keurig op de juiste plek. Sommige meubels waren gedemonteerd en moesten weer gemonteerd worden: ook dit ging verbazingwekkend snel. Door omstandigheden heb ik vrij laat de handyman service aangevraagd, dit was geen probleem. Patrick bleef en deed dit super! Hij houdt keurig de tijd bij, en een trip van hem om een nieuwe boormachine te halen is netjes van de tijd afgehaald. Ik kan nog wel doorgaan maar ik heb geen tekens meer: AN is een mega aanrader! Dank mannen!!
VerbeterpuntenEcht helemaal niks. Snel, hardwerkend, blijven zolang als nodig is totdat het helemaal naar de zin is, en zijn op de koop toe goed gehumeurd!
Pluspunten
Zeer goed georganiseerd, op alles, communicatie, snelheid van de dag van verhuizen. Ben een tevreden kant als zal ze zeker aanbevelen.
VerbeterpuntenDat de jongens een pauze nemen. Hahah
Pluspunten
Uitstekende communicatie, vooraf heldere en scherpe offerte. Op de dag zelf waren er 4 kundige verhuizers, die in korte tijd een nette verhuizing hebben verzorgd. De dag zelf was eigenlijk heel ontspannen voor ons, eigenlijk werd al het werk uit handen genomen. Ik zou dit bedrijf zeer aanbevelen.
Pluspunten
AN verhuizers denkt mee en handelt pragmatisch. Men schroomt niet om waar nodig een extra stapje te zetten. Kortom een fijn bedrijf om door te laten verhuizen!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, komen op tijd, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, niets is teveel.
VerbeterpuntenCommunicatie vooraf over verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
Vriendelijk en correct, alles volgens planning verlopen, we zijn heel tevreden over de service !
Pluspunten
Zorgvuldig en netjes. Heel geschikt voor een senioren verhuizing
Pluspunten
Voor de verhuizing binnen onze woonplaats kwamen wij uit bij A.N. Verhuizers. De vele goede beoordelingen maakten nieuwsgierig. Dus contact gezocht en geen spijt. (A)jan (N)Azeri komt persoonlijk langs en maakt met de klant/opdrachtgever een rondgang door de woning om welke voorwerpen het gaat. In een naderhand toegezonden spreadsheet staat per onderdeel de hoeveelheid m3 aangegeven en wat het totaal aantal m3 en bijbehorende prijs is. Geen globale schatting dus, waarbij je soms vragen hebt. Natuurlijk is het overzicht niet in beton gegoten en kan het altijd aangepast worden. Bij de verhuizing zelf staat een enthousiast verhuisteam klaar. Je ziet dat de jongens plezier hebben in hun werk. En natuurlijk helpt Arjan mee. Dit alles maakt dat een dag, die best stressvol kan zijn, door ons is ervaren als een ontspannen en aangenaam moment. En dat voor een aantrekkelijke, vaste prijs, zonder "extra's" als tijdslimiet of eigen risico.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en weten van aanpakken, doen niet moeilijk en werken snel.
VerbeterpuntenCommunicatie vwb bereikbaarheid en informeren vd klant igv veranderingen.
Pluspunten
Op korte termijn toch snel hulp bij verhuizing kunnen regelen. Kwaliteit en snelheid waren uitstekend, zeker gezien de goede prijs.
Pluspunten
Zeer meedenkend en flexibel, ook toen we de verkeerde verhuisdatum in ons hoofd hadden (communicatiefoutje) kwamen ze later op de dag toch om alvast een deel te verhuizen