Pluspunten

1 aanspreekpunt, prettig contact. Verhuizers zijn aanpakkers, bekwaam en sympathiek. Verhuizing verliep zeer soepel.

Moesten wat lang wachten op de benodigde verhuisspullen, waardoor we in de laatste dagen even flink moesten doorwerken.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer prettige mensen, professioneel, (de)monteren netjes en kasten staan beter dan voorheen. Commnunicatie is vlot, flexibel. Laatste week datum van verhuizing nog aangepast. Arjan verstaat zijn vak, perfectionistisch en dus zorg voor je spullen. Volgende verhuizing zou ik zonder twijfel weer door hen laten uitvoeren.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Heldere aanpak en zorgvuldig omgegaan met de verhuisde spullen!

• Communicatie

Pluspunten

Pas 2 dagen van tevoren gebeld. Stonden gelijk klaar om mijn oude tante te verhuizen. Gingen voorzichtig om met haar kwetsbare spullen (niets gebroken). Werkten gestaag, zorgvuldig en geduldig. Fijne mensen die zich houden aan de gemaakte afspraken. Zeer aan te bevelen.

• Communicatie

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen. Keurige verhuizers. Even een belletje dat ze eraan komen. Geen offerte via de telefoon maar eerst een afspraak om te bespreken en te bekijken, wat er verhuisd moet worden. De locatie goed opnemen i.v.m. wel of geen lift buitenom.

Zorg dat de bereikbaarheid beter wordt.

• Communicatie

Pluspunten

Alles conform afspraak afgehandeld. Enorm vriendelijk personeel.

In de beoordelingen las ik dat de communicatie beter zou kunnen, maar dit heb ik zo niet ervaren. Wat dat betreft denk ik dat Arjen er van heeft geleerd. We hadden 1 kleine beschadiging door het laden, maar dat was verwaarloosbaar.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer plezierige groep mannen. Gingen heel zorgvuldig om met onze spullen, waaronder al onze kunst. Heel geruststellend.

• Communicatie

Pluspunten

Alles naar wens uitgevoerd en snelle levering verhuisdozen. Verder prettig contact.

Verbeteren telefonische bereikbaarheid.

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb eerst naar een tijdelijke woning moeten verhuizen ivm opleverdatum appartement. Mijn inboedel heeft bij A.N. Verhuizers in opslag gestaan zodat ik niet apart opslagruimte hoefde te huren. Beide verhuizingen zijn zeer vlot en vakkundig verlopen. Ik hoop nog lang in mijn nieuwe woning te blijven, maar mocht ik weer gaan verhuizen dan bel ik A.N. Verhuizers zeker weer.

Pluspunten

Duidelijke offerten, zeer goede prijs/kwaliteitsrelatie, vakbekwaam personeel, pragmatisch

• Communicatie

Pluspunten

Keurig de verhuizing geregeld, netjes overleg bij de zaken die even overlegd moesten worden. Tempo was goed, vriendelijk personeel

• Communicatie

Pluspunten

Prima bedrijf. Erg tevreden over verloop en voortraject verhuizing. Duidelijke communicatie!

• Communicatie

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en flexibiliteit

Telefonische bereikbaarheid op algemeen nummer prima. Voor verdere vragen of definitieve afspraken te maken is Arjan niet altijd direct c.q. lastiger te bereiken.

• Communicatie

Pluspunten

Als je AN verhuizers inschakelt dan is zelfs de verhuisdag relaxed. Arjan is een betrouwbare professional met goede kijk op zaken, een aantrekkelijke prijs en zeer kundig en gezellig personeel. De verhuizing is vlot verlopen, afspraken zijn 100% nagekomen en de communicatie van tevoren was top. Het was geen probleem om vlak voor de verhuizing nog aan te geven of we nu wel of niet spullen wilden laten inpakken. We zijn al vaak verhuisd in ons leven maar zo tevreden waren we nooit. Bedankt Arjan en team

• Communicatie

Pluspunten

Scherpe prijs, prettig personeel denkt met je mee. Gaan met zorg met je spullen om. De dag voor de verhuizing wordt er nog contact opgenomen met de vraag zijn er wijzigingen en kunnen wij daar als verhuizers een bijdrage leveren. Een Top verhuizer!!!!!!!!

Ga zo door

• Communicatie

Pluspunten

Altijd bereid om net dat beetje extra voor je te doen. Doen goede voorbereiding en maken een duidelijke inschatting zodat je achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vriendelijk personeel waarmee het een gezellige ervaring wordt.

Het enige wat ik aan te merken heb is dat met demontage van dingen door alle personeelsleden in de gaten moet worden gehouden waar welke schroeven bij horen. Hadden ook een aantal dingen zonder de bijbehorende schroeven waar het mee vast had gezeten en dat maakt het dan toch weer lastig om te monteren. Heb het dan over dingen die vast zaten aan de muur.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijke, aardige, bescheiden leider van de organisatie, Arjan Nazari. Met hem is het prima zaken doen. Hij heeft verstand van verhuizen en had ook diverse ideeën om de verhuizing praktisch en succesvol te laten verlopen.

De communicatie kan worden verbeterd. Enkele keren duurde het even voordat er werd gereageerd op een bericht via e-mail.

• Communicatie

Pluspunten

Heldere communicatie, inzichtelijke inventaris en vlotte verhuizing met ervaren mensen.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en adequaat van reactie op offerteverzoek tot en met de verhuizing zelf. Goede prijs en korting toen de klus korter bleek te duren. Prettig in de omgang.

• Communicatie

Pluspunten

Denken met je mee en zijn erg soepel en vakkundig.

• Communicatie

Pluspunten

Het positieve is dat ik geen negatieve punten heb kunnen vinden. Verhuizen is vaak pure stress. Als je dan op zo een prettige wijze wordt geholpen (zowel in het voortraject als op de dag zelf) is dat een groot compliment waard. Bedankt Arjan en Remco. Veel succes met het bedrijf!!!

• Communicatie

Pluspunten

Enthousiast, betrokken, meedenkend, anticipetend en flexibel.

Communicatie en terugkoppeling.

Bemmelseweg 50 C