Tot de volgende keer

Perfect toestel! Draagbaar model is compact en zeer handig in gebruik

Onze basisscholen gebruiken dit toestel om mee te nemen op zeeklassen, bosklassen en avonturenklassen. Bij slecht weer is dit ideaal om ter afwisseling een digitaal aanbod te geven aan de leerlingen.

Prima geholpen bij vragen

Advies was goed en duidelijk. Bij foutje in levering werd het prima opgelost. Een goed werkend product mogen ontvangen. Een zeer tevreden klant

Snelle service alles goed afgehandeld. Nu kijken of mijn huurders tevreden zijn over deze beamer

Goede en snelle service

Ik kreeg een goed en duidelijk advies. Uiteindelijk de beamer besteld en binnen een dag binnen op kantoor. Gewoon zoals het moet dus!

Geleverde spullen prima, aandacht kan duidelijk beter!

Beamer gekocht, duurde even maar prima! Daarna info gevraagd voor lange plafond beugel. Wat ik toegestuurd kreeg was info over korte beugels. Oh ja sorry ! Toen wel het juiste. Dit dan ook besteld. Is op voorraad en komt eraan. Niet dus ! Mail gestuurd en als antwoord ontvangen dat de levering mis was gegaan. Kan gebeuren en kwam daarna prima op tijd. Net even wat meer aandacht aan de vraag en de leveringen wat beter in de gaten te houden zodat je kunt informeren dat er iets is mis gegaan(wat kan gebeuren) ipv dat de betalende klant er zelf achter aan moet

Nog even afwachten…

Beamer, scherm en opzetstuk gekocht. Scherm werd snel geleverd maar de rest heb ik nog niet. Nadat ik navraag deed kreeg ik te horen dat er iets mis ging in het magazijn maar dat het zeker die dag zou worden verstuurd. Nu 3 dagen later nog niks. Even afwachten hoe de aftersales is en dan hopelijk een positiever review

Snelle en veilige levering. Projector voldoet helemaal aan verwachting. Aanrader!

Overwegend positief

Heb de experts in geschakeld omdat ik er geen verstand van had. Ben wel goed geholpen, eerste contact verliep wat moeizamer door problemen met de email. Konden hun ook niets aan doen. Moest zelf wel vragen om een hdmi kabel. Je kan ze wel altijd bellen. Straks eens zien of alles naar tevredenheid werkt heb in mijn nieuwe woning nog geen internet en dus ook geen tv.

Denken mee!

Fijne ervaring met BeamerExpert. Na een open vraag via de mail een mooi voorstel gekregen voor een beamer met scherm. Levering van de beamer was zeer snel. Het scherm kwam via Duitsland en liet iets langer op zich wachten. Dit kwam uiteraard niet door BeamerExpert maar door de producent van het scherm. Al met al een positieve ervaring weer.

prettige samenwerking

prettige samenwerking, vlotte communicatie

De ervaring is negatief. Ik wacht al 14 dagen op de levering.

Ik heb op 3 februari gekocht en wacht nu al bijna 14 dagen (in het weekend komt de levering waarschijnlijk niet). Een week lang heeft niemand me iets laten weten, totdat ik zelf vroeg: “Waar is mijn bestelling?” Uitleg in de trant van “Epson is schuldig” is een zwakke verklaring. Op uw website stond dat het product op voorraad was. Of is dat een misleiding van klanten, zodat ze kopen en daarna de levering wordt vertraagd? Al met al een onaangename ervaring. De winkel neemt geen verantwoordelijkheid voor de levertijden. Overigens heb ik mijn projector nog steeds niet ontvangen.

Wat een toppers (:

Prima Flip

Slecht communicatie, levertijd niet nagekomen

Ik had een beamer, een beugel en een HDMI besteld. Binnen een uur kreeg ik een track n trace. Top, dacht ik. Vervolgens kreek ik alleen de HDMI opgestuurd. Beamerexpert gebeld, zou worden teruggebeld (nadrukkelijk gezegd dat ik gebeld wilde worden want best een beetje geïrriteerd). Een paar dagen later kreeg ik opeens een beugel binnen. Pas daarna kreeg ik een mail (terwijl ik dus nadrukkelijk had gevraagd om te bellen) met track n trace codes voor de twee artikelen die ik al in huis had. Nu, bijna een week na bestellen ontvang ik een track n trace voor de beamer. Ontzettend slechte service. Ik zou beter verwachten. Ben nog aan het overwegen om retour te sturen.

Alles wat besteld is, is geleverd (en betaald) Had hoogstens iets sneller afgeleverd kunnen worden want daar ging nog wat tijd overheen Maar prima verder!

Deskundig advies

Vriendelijk geholpen met eerst een goede uitvraag wat ik nodig heb voordat er deskundig advies kwam.

Scherpe prijs, goede service

Voor onze kerk zochten we een vervanging van de beamer die uitgerekend met Kerst ermee ophield. Na zoeken bij de huisleverancier en op internet kwamen we bij de Beamerexpert uit die qua prijs de specs die wij nodig hebben voor een scherpe prijs kon leveren. Helaas was er wel een speciale lens extra nodig maar gelukkig kon er nog wat aan de prijs gedaan worden. Vanwege bezorgproblemen hebben we al veel contact gehad. Er werd altijd binnen 1 dag gereageert, wat erg fijn is.

Prettig contact

Omdat we voornemens waren een grotere partij af te nemen contact gezocht met beamerexpert.nl. Helaas was er geen korting mogelijk maar door de vriendelijke reactie besloten om hier te bestellen. Vervolgens werd de zending snel geleverd.

Levering niet volgens afspraak, gebrekkige informatie voorziening

Levering te laat, gebrekkige informatie voorziening

Beamerexpert en de Dangbei Atom - Een match made in heaven"

Ik ben onlangs in het bezit gekomen van de Dangbei Atom via Beamerexpert en ik ben er ontzettend blij mee! Het is een compacte en stijlvolle projector die mijn slaapkamer transformeert in een heuse thuisbioscoop. Wat me meteen opviel: • Eenvoudige installatie: Binnen een paar minuten had ik de projector aangesloten en stond er een haarscherp beeld op de muur. • Draagbaarheid: De Atom is zo licht en klein dat ik hem gemakkelijk mee kan nemen naar vrienden of familie. • Beeldkwaliteit: De kleuren zijn levendig, het contrast is hoog en de helderheid is meer dan voldoende, zelfs in een lichte kamer. • Smartfuncties: Met de ingebouwde apps en Google Assistant is het streamen van films en series nog nooit zo eenvoudig geweest. Beamerexpert heeft de aankoop helemaal vlekkeloos gemaakt: De website is overzichtelijk en de klantenservice was erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De levering was snel en de verpakking was zorgvuldig. Toch even een klein minpuntje over Beamerexpert, ze zouden hun interne mail die klanten sturen wat beter moeten lezen. Door een rare omstandigheid kwam er een verkeerd adres tevoorschijn in hun adressysteem, ik heb dit direct gemaild maar nooit een antwoord gekregen. Dus heeft de Beamer de weg tussen Rotterdam en mijn adres 5 keer afgelegd...

Van o jee help naar top

Beamer met assessoires gekocht. Hoorde niets.....Assesoire in no time binnen. Beamer niet op voorraad.....contact zeer matig.....revieuws lezen....zorgen maken.....nog meer zorgen....En net toen ik wilde oordelen kwam Sam om de hoek " Beamer komt eraan" Daarna nog super goed contact gehad over plafon steun, en ook dat is goed geregeld.....top.....Voor mij zijn de negatieve reacties weggepoetst......super fijn ....ik ben blij met mijn beamer. Bedankt Sam

Altijd berijkbaar en duidelijk, top

Geweldige service

Sam is een topper

Vlotte bestelling

Vriendelijke medewerker(Sam), snelle reactie, vlotte bestelling, snelle levering, leuke ervaring!! Bedankt!

waardeloos

Heb een product besteld waar ik vragen over heb. Na mijn melding, zou ik geïnformeerd worden over de oplossing. Na veel geduld en herhaaldelijk bellen met de toezegging dat ik binnen een dag respons zou ontvangen heb ik nu alweer een week niets gehoord. Hiernaast en zijn zij ook niet meer bereikbaar.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!