Vlotte levering, goede communicatie, top materiaal

Deskundig advies en duidelijke website

Voor onze kerk bleek beamer expert de juiste partner. Door goed advies hebben we behoorlijk in de kosten kunnen besparen. Telefonische bereikbaarheid was wel eens minder goed.

Zelfs met de nodige persoonlijke ondersteuning

Had een vraag voordat ik een bestelling plaatste en deze werd zelfs met de nodige persoonlijke ondersteuning opgelost. De bestelling en nodige opvolging ervan was ook Top! Dank.

Prima communicatie

Bestelde spullen werden wat later geleverd, daar werd ik goed en op tijd over geïnformeerd, netjes.

gewoon goed

De beamer werd snel geleverd en was goed verpakt. Hij werkt naar wens. Geheel tevreden dus.

Geweldige service

Logitech Strong USB 10m kabel bestel. Snel geleverd. Betaling via bankoverschrijving gedaan nadat de factuur was verstuur. Geweldige service.

Goede service - correcte afhandeling

Zeer tevreden over mijn aankoop via deze firma!

onbereikbaar

Ik had voor ik een bestelling deed advies gevraagd wat ik zeer snel ontving. Ik heb besteld wat me aanbevolen werd maar had misschien iets kritischer moeten lezen. Ik vertrok daags na mijn bestelling voor 2 weken naar het buitenland. Bij mijn thuiskomst omtdekte ik dat het scherm veel groter was dan ik had voorzien en dus eigenlijk niet handig om mee te nemen op verplaatsing. Ik heb direct contact opgenomen. Het scherm zat nog volledig in de oorspronkelijke verpakking. Maar was dus buiten de periode van 2 weken zodat er geen wissel meer kon gebeuren. Afsluitend in hun antwoord werd ik uitgenodigd tot overleg ('We horen graag van u'). Ik heb nadien nog 3x gemaild en 3 x gebeld maar ik kreeg op geen enkele manier nog contact met hen. Ik zit nu dus met een veel te groot scherm en geen enkele mogelijkheid meer tot overleg. Zeer jammer. Onprofessionele houding.

Disappointing, frustrating

Disappointed with Beamerexpert. I ordered a beamer and a screen. The screen had waves, it made the image distorted, and is was not adapted to the kind of beamer I ordered with them. They didn't warn me when i made the order on their website (they say they usually do but forgot regarding my order), sent the screen anyway to tell me, when it was placed on my wall, that is was not adapted. As I told them during our email exchange, I expect this kind of service from mediamarkt or amazon, but not from a specialised business like Beamer Experts. End result, 400 euros in my face, with no possibility to send it back (I am too late they say, because i was outside the return period). They offered a discount, but no screen replacement, no exchange and return at my expense. So, be sure to do your homework, go to forums or fan communities before ordering with them because they seem to send whatever you order like robots (at least in my case). Frustrating, disappointing and such a bad business strategy on their side. I feel like a fool. They lost a customer and I will not recommend to my network.

Vriendelijke medewerker, behulpzaam en aardig

Nadat ik laat bestelde heeft een medewerker een knap staaltje behulpzaamheid laten zien, reageerde adequaat op mijn mail en was behulpzaam aan de telefoon. Product was uitstekend, maar ik bestelde voor het eerste in zeker tien jaar weer een beamer dus was al verbaasd dat er geen gewone lamp meer inzat :). Kortom: een aanrader

Prima prijs en snelle levering!

Zeen competitieve prijs en prima levering!

Uitstekende service

Hele fijne adviezen via de site en goede keuze kunnen maken. Goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Hartelijk dank Beamerexpert!

Altijd goed meedenken, fijn hoor!

Zelfs al heb je gekke vragen, dan wordt er contact opgenomen met de fabrikant! Super!

Goede contact en vriendelijke service

Beamerexpert mag zich met reden expert noemen

Pakket netjes binnen de afgesproken tijd aangekomen. Veilig verpakt Duidelijke uitleg en advies over hun producten

Goed geregeld!

Prima, ga zo door!

Beamer epson ehtw 7000

Goeie ervaring,heel tevreden.over de velige en vlugge levering,er staat ook veel uitleg bij de beamer die je koopt,als ik een.mail stuur ,word die ook.beantwoord,serieuze firma.ben herl tevreden over de beamer,is een groot verschil met mijn full hd beamer.ik.kijk.elke dag 3u

Goed alternatief geboden

Na het bestellen van een plafondsteun (incl betaling) kreeg ik een mail dat deze niet geleverd kon worden. Op mijn verzoek om een alternatief werd de dag erna een prima alternatief geboden en deze na mijn akkoord dezelfde dag opgestuurd. Deze was goedkoper, het verschil in prijs binnen 2 dagen weer terug ontvangen op mijn rekening.

Prima winkel

Advies gevraagd over een de aanschaf voor een nieuwe beamer. Advies opgevolgd en de beamer is goed. Ze mailen lieven dan dat ze bellen. Bellen vind ik wel wat persoonlijker, daarom een 7.

goed bereikbaar snelle levering

Prettige direct contact via email, duidelijke communicatie over levering die op tijd verliep en uiteraard perfecte beamer.

Persoonlijk

Persoonlijk en betrokken

Alles naar wens

Had een Epson projector besteld, heb vervolgens een downgrade aangevraagd, allemaal geen probleem, 3 dagen later was het in huis.

Beneden mijn verwachtingen

Bij het afhandelen van mijn bestelling van een van de beamers van de hogere prijsklasse, moest ik lang wachten zonder info te krijgen; bleken twee van de drie artikelen ook nog niet eens op stock. Ik heb de beamertrolley inmiddels elders gekocht. Ik wacht na meer dan een week op de bijhorende draagtas. Ook is de beschrijving van het toestel niet in overeenstemming met de realiteit. Draadloos verbinden blijkt niet zonder dongle mogelijk, wat wel wordt geadverteerd. Beneden mijn niveau van verwachtingen.

Uitstekend service, persoonlijk geholpen via mail en telefoon, prettig contact

Vriendelijke te woord gestaan via zowel mail als telefonisch. Snelle verzending bleek in eerste instantie niet mogelijk maar na enige aanvullend contact hebben ze dit toch mogelijk gemaakt. Zeer gewaardeerd. Tevens goed prijs.

goed communicatie en snel

Er wordt meegedacht en en er zijn voldoende mogelijkheden

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!