Catchbox was snel geleverd. Geen gedoe over het binnen een korte termijn ontvangen en verzenden. Er mag ietsie pietsie meer uitleg bij. Een kort a4tje met de gang van zaken... ontvangen + verzenden enz.

Geweldige service en communicatie

Na veel wikken en wegen besloten om een beamer te kopen. Deze bij beamer expert besteld omdat ze een actie had lopen met een gratis scherm via Samsung en de reviews waren positief. Op de site stond dat er nog één op voorraad lag. Maar na bestelling kreeg ik een dag later een mail dat het iets langer kan duren. Maar eenmaal binnen kan ik alleen maar zeggen “WOW” wat een beeld en dat zonder scherm. Dus ben heel benieuwd wat het beeld zal zijn met scherm. Maar ik kan het bedrijf zeker aanraden voor de uitstekende duidelijke communicatie, service en afhandeling.

Prima leveringsproces en goede aftercare

Ik ben langs gegaan om advies te krijgen. In het advies ontbrak, zo bleek achteraf, voldoende kennis van de capaciteiten van de televisie en internet provider. Daardoor moest ik achteraf van provider wisselen om de boel goed werkend te krijgen. Hoofdlijn is echter dat ik goed ben ontvangen, goed technisch advies heb gekregen, het leveringsproces is goed verlopen, ook al parkeerde de bezorgdienst de beamer buiten voor de deur, maar dat valt Beamerexpert niet direct aan te rekenen, en vooral de aftercare is uitmuntend.

Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van mojn beamer, heb hem nog niet kunnen aansluiten maar zodra ik dat gedaan heb en er zou iets niet lukken met aansluiten weet ik zeker dat ik gewoon kan bellen en dat ze mij uitleggen wat ik moet doen

Mooie beamers, goede service.

Amazing customer service!

Beamerexpert helped me set up my home cinema - not only did they find the best solution visually, but it was far cheaper than what I was expecting. I visited the showroom and Tom spent time with me to discuss all the options. Once I had the beamer installed, Tom helped me to make sure it worked perfectly. I highly recommend Beamerexpert.nl - it was probably one of my best customer service experiences - ever!

Super, dankjewel voor de snel en correct levering

Super snel levering,en de goede prijs

Topservice

Vriendelijke mensen, heel goed geholpen.

Topservice en goed advies

Topservice en goed advies, kwam in eerste instantie voor een standaard beamer, maar heb uiteindelijk een veel beter beamer gekocht dankzij het juiste advies.

Ik had op het laatste moment een projectiescherm nodig en Beamer expert leverde dat keurig op tijd voor een schappelijke prijs.

Goede prijzen en snelle levering :-)

Goede prijzen en snelle levering :-)

Heel prettig!

Ik was op zoek naar een beamer met een beetje redelijk geluid en hoge lichtopbrengst. Ik kon langskomen en daar gingen we 2 beamers van voorkeur testen. Als ik er meer had willen zien dan was dat waarschijnlijk ook geen probleem geweest. Ik heb nu echt een fantastische beamer die ik voor meerdere toepassingen geschikt is. Echt heel blij mee en zo fijn om ze beide gezien en gehoord te hebben.

prettig geleverd

coorecte levering, goeie communicatie

Zoals het hoort.

Beamerexpert was voor de projector die ik wilde de goedkoopste. Juist toen ik hem wilde aanschaffen was hij uitverkocht. Gelukkig heeft Beamerexpert daar een mailservice voor en na een paar dagen kreeg ik een mailtje dat de projector weer voorradig was. Daarna verliep de aanschaf en bezorging vlot.

Duidelijke en informatieve site, snelle levering

Betrokken medewerkers die graag willen helpen

Ik heb een goed advies gehad over de aanschaf van de apparatuur. Door grote drukte zou er in mei van dit jaar pas ruimte zijn voor de installatie, maar door een betrokken medewerker is naar een andere oplossing gezocht en is dit proces aanzienlijk versnel. Inmiddels kijken wij tevreden naar films in onze huisbioscoop!

goed meegedacht

Denken goed mee, denken mee naar oplossingen en gaan pas voor de oplossing als ze het zeker weten en het goede weten te bestellen. Super.

alles volgens afspraak, en met goed en correct advies

alles goed verlopen

prima geholpen

alles werkt

Prima prijs/kwaliteitverhouding met uitstekende service

Tevens bestaat hier de mogelijkheid om uitleg te krijgen over de aan te schaffen producten via de mail, telefoon of op lokatie in Haarlem.

Prima prijs en snelle levering

De bestelde artikelen waren goed geprijsd en werden snel geleverd. Prima.

zeer behulpzaam en snel!

Na mijn vraag kreeg ik binnen een paar uur een antwoord. Zeer prettige ervaring en zeer behulpzaam. Ook super snelle levering

Excellent.

Professional and friendly customer service and installation. Highly recommended.

Professioneel

De ZH406 is een fantastische projector. Ik kreeg uitstekende hulp tijdens het keuzeproces. Daarvoor verdienen ze 5 sterren. In begin kreeg ik geen geluid door de Marantz versterker, maar kon dit oplossen door een bijkomende fiber connectie te maken tussen de Marantz en de Optoma beamer. De naverkoop was iets minder.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!