Good deal, service, and delivery

What more to ask for than a comprehensive web page with all the details you need, responsive service agents, the best deal in the Benelux, and fast shipment? Go for it!

Perfect!

Zeer nette afhandeling en nadat er wat misliep met de zending een correcte opvolging. Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen en dan zijn de prijzen ook nog eens erg correct!

Goede service, goede prijs

Gebeld voor advies voordat ik ging bestellen. Ben goed verder geholpen en verzenden ging ook goed.

Snelle en goede service

Met de duidelijke info op de website kon ik snel beslissen en de bestelling werd vlot afgehandeld.

Ging niet heel soepel, maar ze hebben het wel recht gezet. Top service

Bestelde en betaalde XGIMI Horizon beamer Bij Beamerexpert i.v.m. laagste prijs. Kort erna bracht DPD de beamer die voortreffelijk was verpakt. Wat mij betreft: uitstekend adres.

Geweldige service en vakmanschap

Vanaf mijn 1e telefonische contact een prima begeleiding. Ook toen het bezorgen (tussen de kerst en nieuwjaar) moeizaam verliep hebben ze alle moeite gedaan om mij gerust te stellen. Dus ook een geweldige after sales service, Paul Stiekema Zwolle

Top service door enthousiaste professionals

Echte service en deskundig advies door enthousiaste medewerkers maken het verschil met de concurrentie. Van offerte tot turn-key oplevering zonder enige rimpel in het proces. Wij hebben nu twee systemen draaien naar volle tevredenheid. Met dank aan Jip van BeamerExpert. Ik kan deze club van harte aanbevelen!

Top Service

Goede uitleg en geen vraag is teveel ben erg goed uigelegd welke beamer ik het beste kan nemen

Super advies en service!!!

Ik ben al even op zoek naar een passende ultra short throw beamer. Die gehele periode ben ik voorzien van goed advies, uiteindelijk vorige week de knoop doorgehakt om aan te kopen. Bij de koop zeer goede service ondervonden.

Oke

Track en trace iers te laat maar toch goede communicatie

Top geregeld!

Wij hebben een beamer gehuurd voor het uitzenden van WK voetbal. Alles was netjes opgestuurd en op tijd! Wij zijn blij dat we een beamer hebben gehuurd bij Beamerexpert want je merkt echt een verschil in kwaliteit tussen een huisbeamer en een beamer van Beamerexpert. Service was ook erg goed en snel.

Keurig service en fantastische alternatief

Ik wou een philips neopix maar die was uit productie nu heb ik voor minimale meerprijs een heel mooi alternatief een prachtige xgimi elfin voor mij onder de boom hoop dat het ook absoluut helemaal het einde is wat een apparaat

goed geregeld

Het complete verhaal klopt en de service is prima

goed geregeld

Het complete verhaal klopt en de service is prima

Perfect advies en ontvangst

Ik heb precies wat ik Zocht maar beter want ik wist niet dat het bestond! Hoge kwaliteit draadloos op accu met supersone en draagbaar Ik ga mijn film in Indiase dorpen projecteren, past in de koffer en geeft perfect resultaat!

Zonder problemen snel geleverd gekregen

bestelling prima, retourneren omslachtig en duur

Bestellen van artikel gaat prima, levering is snel. Maar ik had het artikel toch niet nodig en wilde retourneren. Na aanmelding retour niets meer vernomen. Moet je zelf uitzoeken wat de status is. Retourneren vervolgens niet gratis. Domper.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!