bestelling prima, retourneren omslachtig en duur

Bestellen van artikel gaat prima, levering is snel. Maar ik had het artikel toch niet nodig en wilde retourneren. Na aanmelding retour niets meer vernomen. Moet je zelf uitzoeken wat de status is. Retourneren vervolgens niet gratis. Domper.

Goed bereikbare en uitermate behulpzaam.

Had een diverse keren contact met Beamerexpert. Zowel telefonisch als per e-mail. In alle gevallen was men goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en ter zake kundig. Voor mij echt een dikke tien en die geef ik niet snel.

Goede service!

Goede service!

Op black friday een beamer besteld die door PostNL, maar niet bezorgd werd. Na een week gebeld met de klantenservice van Beamerexpert en ze boden aan om me direct een vervanging te sturen. Gezien mijn gebrek aan vertrouwen in PostNL gevraagd of ik hem ook op kon halen en dat was geen probleem. Daar heel vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Ik hoop nog lang met deze beamer te doen, maar kom daarna weer terug bij Beamerexpert.nl voor de volgende!

Zeer persoonlijk en snelle service!

Bij twijfel over een nieuwe beamer voor onze slaapkamer, telefonisch goed geholpen. Helaas was er een wit puntje (pixel) zichtbaar en na foto's te hebben gestuurd en telefonisch contact te hebben gehad werd er niet moeilijk gedaan en direct een nieuw product opgestuurd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Prettig, deskundig, snel

Jip is een prettig adviseur. Snapt snel wat je wilt, adviseert kundig (voor zover ik kan inschatten) en denkt mee naar gewenste setup in gewenste situatie en workarounds voor beperkingen. Prijs was niet lager te vinden online. Kortom, tevreden.

Top Service!

Men deed er alles aan om goederen tijdig te leveren. Bedankt!

Perfecte service & snelle levering

Overzichtelijke website, snelle orderafhandeling en super snelle levering!

Snelle goede service

Telefonisch goede info gekregen tbv mijn wensen voor de juiste beamer en daarna deze super snel binnen gekregen! Bedankt voor de snelle goede service!

Goed bedrijf

Er was een probleem met de levering (foutieve adres). In eerste instantie via email en telefoon niet bereikbaar. (Frustrerend) Eens ik iemand wel kon bereiken: superhulp. Product direct geleverd. Superproduct.

We hebben hier 3 maanden geleden een beamer gekocht. Na eerst op het kantoor meerdere modellen mogen bekijken twijfelde we nog enigszins tussen een normale beamer en de duurdere Xgimi. Uiteindelijk op aanraden van de verkoper toch gekozen voor de Xgimi omdat hij dacht dat deze beter bij ons gebruik paste. Hij had volkomen gelijk, zeer gemakkelijk in gebruik, en het zelfstandig scherpstellen... echt een aanwinst. Ook met redelijk wat licht nog goede kwaliteit. Al met al super blij met de hulp en de juiste keuze. Uitstekende service!

Top geregeld, goed advies en snelle levering

Goed geholpen door joost, goed en snel advies. En super snel geleverd.

perfect geholpen

ze denken goed mee welke beamer het beste zou passen en de telefonische service was ook snel en goed

Uitmuntend

Een langere levertermijn werd direct gemeld. Toen ik zei dat dit niet lukte voor ons, werd direct een heel mooi alternatief aangeboden, die we dan aangenomen hebben. Ook de communicatie was heel vlot en snel. Niet zoals vele firma's waar je direct een mailtje krijgt dat ze je mail binnen de twee dagen zullen beantwoorden.

Super service

Super snelle afhandeling

Zeer goed en professioneel geholpen.

Op onze zoektocht als Foto vereniging naar een goede beamer, heeft de beamer expert ruim de tijd genomen om ons verschillende beamers te tonen en te demonstreren. Het klantcontact verliep altijd vriendelijk. Uiteindelijke een Epson laser beamer aangeschaft. De beamer voldoet uitstekend. Fotokring Heemskerk

Snelle respons

Snelle opvolging van bestelling en vragen.

Super. Snel. En goed.

Zoals het hoort.

Nette winkel met keurige aftersales

Onlangs een Epson LS-800 projector en ALR scherm aangeschaft bij Beamerexpert. De producten zijn netjes volgens afspraak verzonden en bezorgd. Ik ben super blij met deze aankoop en alles voldoet aan de verwachtingen. Na ongeveer 1,5e week kwam ik met een aftersales vraag die snel is opgepakt en na escalatie met de fabrikant (waarvan ik goed op de hoogte werd gehouden) is alles super netjes en in goed overleg opgelost. Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe projector of scherm beamerexpert.nl aanbevelen!

Goede service, prettig contact

l

Alles goed afgehandeld!

Vlot besteld en geleverd. Enkel de bevestiging van het order kan beter, want ik ontving hier geen mail over. Snelle levering wel. Vraagje ivm factuur was professioneel en snel opgelost.

Juiste artikel, snelle levering!

perfecte service

snelle e-mail reactie en snelle verzending. Dankjewel

Heb geen zin nodig maar een woord is voldoende GEWELDIG

Voor de kaatsvereniging wilden wij een beamer aanschaffen. Op internet gezocht en prijsklasse varieerde van €200,- tot € 20.000,- Toen in contact met beamer expert via de mail en telefonisch. Heel veel advies gekregen en gekozen voor de EPSON EB L 200F. Een geweldige beamer. Ook bij daglicht een heel scherp helder beeld. Dankzij de deskundige adviezen tot deze keuze gekomen Wij zijn er erg blij mee en kunnen de beamer gebruiken voor vergaderingen, presentaties. De trainers kunnen beelden kat3n zien van de trainingen. Dus nogmaals GEWELDIG. Namens kc de Boer, Stiens

Super service!

Naar aanleiding van een defect, snel gereageerd door beamerexpert, niet de retourzending van ons door hen afgewacht maar meteen een ander exemplaar opgestuurd.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!