Prima produkt en snel geleverd.

Ik heb een reinigingsmiddel voor mijn beamerscherm gekocht, en dit werkte prima.

Goede keuze kunnen maken via de website

Jammer was alleen, dat de track & trace van DHL niet goed verliep, want plotseling stond de bode al op de stoep. Gelukkig was ik thuis op dat moment, want anders had het heel anders kunnen lopen.

Topservice

Weet zelf echt helemaal niets van beamers, dus zag bij het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer. Dus toch maar even contact gezocht met beamerexpert. Kreeg daar contact met Tom, die met enorm veel geduld en vriendelijkheid antwoord gaf op al mijn vele vragen, ookal waren ze misschien best een beetje dom. Doordat Tom zelf goed doorvroeg naar mijn situatie en waarvoor ik de beamer zou gaan gebruiken, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de xgimi Horizon. Twee dagen later zat ik al in mijn nieuwe home cinema. Dus Tom van Beamerexpert: hartstikke bedankt voor je hulp en vriendelijkheid, voor een volgende aankoop weet ik jullie te vinden!

snel en klantvriendelijk

Had dringend een installatie nodig om te kunnen vergaderen in teams. Heb contact met Beamerexpert en zij hebben me heel goed geholpen. de volgende dag werd het al bezorgt. Fijn dat ze me uit de brand hebben geholpen door het snel te regelen. Gr Eric van de Weegen Rijkswaterstaat

snel en gemakkelijk

gewoon goed

Zeer positief.

Deskundig en adequaat advies in combinatie met snelle levering

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Prettige opvolging van gesplitste levering, duidelijke communicatie

Goed advies en snel geleverd!

Advies gevraagd over een oplossing voor een online conference bar, top advies en snel geleverd.

Goed advies

Ik had een beamer besteld en werd door beamerexpert gebeld om me te adviseren dat ik voor het zelfde geld een veel betere beamer kon kopen. Ik ben nu zeer tevreden met de beamer die ik nu heb.

zeer slecht

door jullie vertraging, heb ik mijn bedrijfspresentatie zonder beamer gedaan en het was zeer slecht. in jullie website stond niet dat de beamer die ik gekozen heb op voorraad, daarom heb ik het bestel. twee weken later heb ik alf gebeld en dan pas wordt tegen me dat de beamer is niet op voorraad ik heb een ander gekozen dan komt de probleem met de transport. De beamer heb ik pas gisteren ontvangen Ik ben zeer boos op jullie service Jullie moeten eerlijk met de klant zijn

Snelle levering. Gunstige prijs

Artikel snel gevonden. Heel snel geleverd en beste prijs die ik kon vinden.

Prima service, snel geleverd

Top service. Na de bestelling gebeld om over een artikel even kort te sluiten. Voor wat wij dit wilden gebruiken niet geschikt dus telefonisch ander artikel gekozen. Alles snel geleverd, zeer tevreden.

Snelle en goede levering en service

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Duidelijke info op de site, goede producten voor een goede prijs. En nog eens heel snel geleverd ook! Uitstekend!

Snelle levering, top apparaat

Product zeer snel geleverd met een duidelijke handleiding en dus makkelijk geïnstalleerd. Zo kunnen we weer professioneel onze teammeetings doen!

Direct correct geleverd

Product is na bestellen snel verzonden met track-tracé en werd door postbode met zorg afgeven (want het was breekbaar ;-))

goed advies over keuze, snelle levering, scherpe prijs

Prima bedrijf!

Snelle levering, goede communicatie. Ben tevreden. Absoluut aan te raden.

Mooie scherpe beelden

Beeld is prachtig, handleiding (download) prima te lezen en naar te handelen wb instellingen en opties. Veel kabelaansluitingen en dus apparaten mogelijk, voor mij iig tv modem en laptop. Energieverbruik is meer dan tv/monitor maar dat is ook logisch met zo’n lamp.

De bestelling was zoals beschreven

goede ervaring

Geweldige service

Hier een beamer besteld na uitgebreid en vriendelijk advies ontvangen te hebben. Super service en erg blij met de beamer!

Vendeur sérieux, service impeccable pour acheteur polyglotte

Expérience achat tout à fait positive si vous pouvez vous exprimer et comprendre le néerlandais. Livraison sur la Belgique de qualité et soignée dans un colis anonymisé. Prix compétitif.

Ik was mijn remote controle kwijt voor mijn beamer,van alles en overal geprobeerd. Eindelijk bij Beamexpert gingen ze meedenken.Ben geweldig goed geholpen en kan mijn beamer weer goed gebruiken.Dank jullie wel voor deze klantvriendelijke hulp. N

Goede en snelle service online, snelle bezorging, kortom zeer goede ervaring.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!