Snelle en goede levering en service

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Duidelijke info op de site, goede producten voor een goede prijs. En nog eens heel snel geleverd ook! Uitstekend!

Snelle levering, top apparaat

Product zeer snel geleverd met een duidelijke handleiding en dus makkelijk geïnstalleerd. Zo kunnen we weer professioneel onze teammeetings doen!

Direct correct geleverd

Product is na bestellen snel verzonden met track-tracé en werd door postbode met zorg afgeven (want het was breekbaar ;-))

goed advies over keuze, snelle levering, scherpe prijs

Prima bedrijf!

Snelle levering, goede communicatie. Ben tevreden. Absoluut aan te raden.

Mooie scherpe beelden

Beeld is prachtig, handleiding (download) prima te lezen en naar te handelen wb instellingen en opties. Veel kabelaansluitingen en dus apparaten mogelijk, voor mij iig tv modem en laptop. Energieverbruik is meer dan tv/monitor maar dat is ook logisch met zo’n lamp.

De bestelling was zoals beschreven

goede ervaring

Geweldige service

Hier een beamer besteld na uitgebreid en vriendelijk advies ontvangen te hebben. Super service en erg blij met de beamer!

Vendeur sérieux, service impeccable pour acheteur polyglotte

Expérience achat tout à fait positive si vous pouvez vous exprimer et comprendre le néerlandais. Livraison sur la Belgique de qualité et soignée dans un colis anonymisé. Prix compétitif.

Ik was mijn remote controle kwijt voor mijn beamer,van alles en overal geprobeerd. Eindelijk bij Beamexpert gingen ze meedenken.Ben geweldig goed geholpen en kan mijn beamer weer goed gebruiken.Dank jullie wel voor deze klantvriendelijke hulp. N

Goede en snelle service online, snelle bezorging, kortom zeer goede ervaring.

Verlaten

Het product is prima en voor een goede prijs. Het proces van uitlevering en verzenden duurde wat langere, alleen hier werd niet over communiceert. Moest zelf initiatief nemen om navraag te doen en ook hierna geen communicatie. Een mailtje etc met de mededeling dat er vertraging is, geeft al duidelijkheid en zichtbare betrokkenheid.

prima voorlichting en meedenken naar de optimale keuze.

professionele voorlichting en meedenken naar de optimale keuze. Kennis van zaken.

Zeer tevreden.

Heel klantvriendelijk superservice en scherpe prijs.

Snel, professioneel en goed bereikbaar!

Goed advies en snelle levering!

Niet voor herhaling vatbaar

22 dagen zat er tussen de bestelling (artikel was op voorraad) en de levering. Geen duidelijke communicatie, wel een scherpe prijs maar dit ging ten koste van de service.

Personeel is betrokken bij de opdrachtgever!

Het is fijn als je belt of mail, ongeacht wie je spreek of schrijft met volle 100% dienst verlener zijn Top. Ook al gaat er iets mis met levering of aanbieding, het wordt herstel met veel kwaliteit en zorg. Blijf dit doen dan makken jullie pas echt het verschil met andere collega bedrijven. Groet AV Projects bv Team.

Service in de ruimste zin van het wooord.

Goede producten en snelle levering

Perfect geholpen. Snel geleverd.

Goed en snelle levering.

Ik ben heel content.

Great

Tijdens verzenden zeer goed op de hoogte gehouden zelfs telefonisch, voor zo'n duur product zeer gewaardeerd.

Kundig en goed advies

Kundige klantenservice. Gebeld voor informatie betreffende bepaald model. Aangegeven wat situatie was. Meteen een goed alternatief met de benodigde functies. Heb verkeerde WiFi-dongle ontvangen. Maar direct en volgens afspraak meteen juiste ontvangen. Super service!!!

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!