Zeer goed advies en hulp bij kiezen van een beamer

Ik werd door de mensen Beamerexpert vakkundig geholpen met hun advies over beamer-modellen en de bijbehorende prijzen. Na een gepland bezoek heb ik twee verschillende beamers naast elkaar kunnen vergelijken en kreeg ik een erg mooi aanbod voor een van de twee apparaten.

Duidelijke uitleg gekregen bij de verschillende beamers waar mijn interesse naar uitging. Vriendelijke medewerkers!

Redelijk goed

De online-bestelling die ik had geplaatst kwam niet binnen. Er bleek iets niet goed te zijn gegaan bij de verwerking. Toen ik belde, werd ik vriendelijk geholpen en kwam de bestelling 2 dagen later binnen.

Zeer tevreden met de advies en installatie

Goede advies via email. Snelle reactie en professionele behandeling. Top instantie en extra tips gekregen voor onze speakers.

Goede service!

Goede service en erg klantvriendelijk!

De levering was snel. Bij het opgeven van het factuur emailadres gaat alle correspondentie over de voortgang van de bestelling daar ook naartoe. Houdt daar rekening mee.

Zeer goede ervaring

Wij hebben een afspraak gemaakt We kregen een goede uitleg over het product wat we wouden aanschaffen Werd genoeg tijd voor vrij gemaakt

Snelle levering, goed advies

Geen laagste prijsgarantie, wel persoonlijk contact

Op de website staat de vermelding dat ze een "Laagste prijsgarantie" hebben. Dit is niet altijd het geval. Ik snap het dat je soms niet meer kan met de prijs, hopen dat dit in de toekomst wel mogelijk is. Persoonlijk contact na achterlaten van de review wordt zeer gewaardeerd!

prima en snel advies, snelle levering

Nadat ik in een mail had aangegeven wat mijn gebruik van een beamer was, kreeg ik snel advies welk type voor mij geschikt zou zijn. Bestelling ging vlot en levering ook. Zal in de toekomst ook gebruik maken van hun diensten

Mooie prijs, goede klantenservice. Levering op vrijdag niet zoals op site.

In eerste instantie een mooie beamer besteld voor de laagste prijs waar ik 'm voor kon vinden. Helaas wanneer je op vrijdag besteld dan komt deze niet zaterdag, of maandag aan maar pas op dinsdag dus ja...hou hier wel rekening mee, ondanks dat op de site staat voor 16:30 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. In de haast (ja, het was al een uurtje of 16:00) had ik geen rekening gehouden met de throw-ratio dus moest ik de beamer ruilen voor een andere. Hierin heeft de klantenservice zich echt onderscheiden namelijk: Er kon direct geruild worden en de nieuwe beamer werd dezelfde dag nog verzonden, ook geen gedoe met opnieuw bestellen, het werd direct met mijn huidige bestelling verrekend. Goed geregeld jongens! Top!

Zeer positief!!

Prima geholpen, goede voorlichting, kennis van product en geslaagd met aankoop!! Snelle levering!!

Vlotte communicatie en levering!!!

Vlotte communicatie en levering!!!

Snelle levering en alles netjes op tijd ontvangen

Uitstekende ervaring. Valt verder niets aan toe te voegen!

zeer goed

snelle service, prijs/ kwaliteit heel goed

Kwaliteit over de gehele lijn

Goede en accurate afhandeling van het verkoopsproces, snelle reactie op een vraag rond aflevering. De verpakking van de beamer was uitstekend, robuust en niet massief groot. Qumi Q8 is een perfect fit voor mij en dit voor een zeer scherpe prijs.

correct behandeld

Na mijn vraag over een lopende actie, kreeg ik onmiddellijk een mail met een correct antwoord en mooie offerte voor het gevraagde product, ook stond dit niet in de aanbieding.

goed en snel geleverd

Nadat de bestelling was geplaatst is deze direct en op factuur verstuurd. Een verademing in vergelijking met de websites waar je direct moet betalen, soms zonder dat de via een overschrijving vooruit kunt betalen. bedankt voor deze goede service.

AwJerome value and so easy to deal with !

These guys and girls at Beamer are brilliant. It was my very first time to buy from them. What a really good experience. They gave me excellent value and were extremely fast in response to my questions. I live in Ireland and wasn't sure at first. But now after my first purchase with them, I'll gladly be returning to Beamer for future purchases. 5 stars folks, thank you SO much !

Very good service, price, delivery...

Good price, good service and comunication with customer, fast shipping... Very satisfied

Snelle levering, vlotte betaling.

OK.

Kennis van zaken, goed advies en vlotte levering

Kennis van zaken, goed advies en vlotte levering.

Goede communicatie en keurig geïnstalleerd

Op basis van een eerdere samenwerking hebben wij Beamerexpert onlangs weer ingeschakeld voor het installeren van nieuwe apparatuur. Ook deze keer hebben ze weer keurig werk afgeleverd.

Helemaal top

De beamer die ik oorspronkelijk wilde kopen was er niet maar werd prima geholpen met een beter alternatief voor een aantrekkelijke prijs. Echt heel goed geholpen en de beamer is super!

Prettig contact, denken goed mee. Fijn bedrijf met snelle levering.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!