Was een herhaling van een eerder geplaatste bestelling. Gewoon telefonisch en de andere dag in huis.

Snel en duidelijke info

Een kort telefoontje was voldoende om te bevestigen wat ik moest aanschaffen.

Top geregeld!

Komen zeer zeker hun afspraken na!

Uitstekend advies en dienstverlening

Altijd en snel op mijn vragen kunnen beantwoorden. Beamerexpert zijn echte experten en hebben me naar de juiste beamer keuze geleid. Heel tevreden.

Zeer goede service en meedenken met oplossing

Joost heeft ons goed geholpen, was geduldig en dacht mee met oplossing; ook toen scherm kapot bleek, kregen we snel een nieuwe. Raad beamerexpert aan.

Geen opmerkingen

Goede service, vriendelijke mensen

Snel antwoord op je vragen. Goede service en snelle verzending.

1000%

Superservice ik ben enorm tevreden.

Jip de monteur is geweldig. Hij probeert echt alles om de beamer goed aan te leggen. Ik dank jullie voor een geweldig produkt. Een kennis komt vrij zeker naar u toe om ook iets dergelijks aan te schaffen.

Keurig, snel en vriendelijk

één tip: verpakking van de materialen kan beter. (-:

mager

Ik wilde graag ondersteuning bij de installatie van het apparaat. Die kreeg ik niet of amper. Ik kreeg de gebruiksaanwijzing opgestuurd, maar vroeg nadrukkelijk om telefonische ondersteuning van een expert. Er werden allerlei vragen over en weer gesteld, maar ik wilde graag rechtstreeks met iemand kunnen overleggen. Dat heb ik verschillende keren gevraagd. Voor een apparaat van bijna 6500 euro is dat toch niet te veel gevraagd, lijkt me. Wat ook teleurstellend is, is dat het apparaat niet aan de eisen voldoet. De short-throw techniek is niet toereikend voor het doel, waarvoor ik het wil gebruiken. Ik denk dat jullie de antwoorden die ik gaf niet goed op waarde hebben geschat en mij uiteindelijk niet het juiste apparaat hebben geadviseerd. De projectie vult nu niet het gehele vlak!!!! Als jullie vragen vanaf welke afstand ik wil projecteren? en ik antwoord >> vanaf 2,5 meter En de volgende vraag is: In wat voor ruimte wordt er geprojecteerd? En ik antwoord: Een kleine ruimte van 3,25 x 2,5 meter. Dan is het duidelijk dat ik dus niet vanaf 2,5 meter kan projecteren. >> want de ruimte zelf is al 2,5 meter. \ Als ik vanaf de lens ga meten heb ik maximaal 2 meter afstand tot de wand. Maar ik wil minimaal een wand van 3 meter vullen. Dat kan dus niet!! De formule voor een projectieverhouding = A/B: Het eerste getal is de afstand (A) tussen de beamer en het projectiescherm. >> die is dus 2 meter. Het tweede getal geeft de breedte (B) aan van het projectiescherm. >> die is 3 meter. De projectieverhouding van de Optoma ZU606TSTe-B is 0.79:1 Alsvolgt: 2m. : 0,79 = 2,53m . Maar dat moet dus 3 meter zijn!!! Ik kom nu aan weerszijden ongeveer 25 cm. te kort. Hebben jullie een oplossing voor dit probleem? Tenslotte koop ik een apparaat van 6300 ANSI lumen. In de veronderstelling dat ik bij daglicht goed beeld zie. Dat is niet zo, het valt tegen. Er is nog steeds teveel daglicht. Daglichttoetreding is een etalage (een glazen pui) van 2,5 x 3 meter.

top

goed meegedacht, snel antwoord, kortom prima

product ok, telefoon ok, geen reactie op e-mail

Via site product besteld, nagebeld en daarna e-mail gestuurd toen item niet werd geleverd. Geen reactie ontvangen. Telefonisch en product verder prima

Boxen besteld waren stuk toe gekomen en her nieuwe in de plaats gekregen

Fantastische service!

Ik had een Epson EH-TW7000 besteld die vanwege de problemen in hetr Suez kanaal wat langer op zich liet wachten. In de tussentijd werd kostenloos een tijdelijke beamer ter beschikking gesteld . Alles volgens afspraak verlopen en zeer vriendelijke medewerkers. Helemaal top!

Goed advies, correcte prijsafspraak, vlot geleverd

Niks te klagen

We hadden 3 dingen besteld bij Beamerexpert, allemaal goed en snel geleverd. Helaas hebben we 2 van de 3 dingen terug moeten sturen, omdat het niet bij ons van toepassing was. Ook de retour en terugbetaling is snel en goed geregeld. De beamer hebben we natuurlijk gehouden en is echt super!

Goede ondersteuning in het bepalen van mijn configuratie.

Als leek op gebied van beamers ben ik vanaf het begin goed ondersteund met advies. Het resultaat was dat, nadat beamer, scherm en beugel geleverd werden, de set nagenoeg zonder fijnafstelling (op scherp stellen na) werkte. Vanwege mijn afwijkende plafondhoogte en scherm met extra black-drop, spande het erom of de beugel voldeed. Mij werd verzekerd dat ik de beugel zo kon omruilen, maar dat was niet nodig. Het team van specialisten reageren telkens razend snel op e-mails en “moeilijke” vragen van deze leek en hadden veel geduld om alles weer goed uit te leggen. Kortom, faciliterend en ondersteunend… met in mindere mate een commerciële inslag. Gewoon de beamer die past bij mijn wens, niet de duurste maar wel de beste!

Prima telefonische hulp bij het aanschaffen nieuwe beamer voor thuis

Al eerder beamer gekocht. Nu tweede. Fijn dat je kan overleggen met een gekwalificeerde medewerker. We genieten van de goed kwaliteit van beamer. Zijn tevreden

Snel, vlot en professioneel.

Nadat mijn vragen beantwoord werden, de 'laagste prijsgarantie' toegepast, de manuele bestelling en bijhornde betaling verwerkt kwam de levering binnen de afgesproken 1 à 2 dagen toe.

Toch wel zeer goed

Mijn scherm kwam met de post en na opening bleek dat het scherm langs één kant in de omhulzing geduwd zat. Om die er uit te halen moest het plastiekprofiel langs één kant verwijderd worden. Het koste me véél moeite om het rolscherm met het uitstekende stukje ( opdat de veer zou werken ) terug in de juiste zéér kleine uitsparing te krijgen. Nu het weer in orde is : niets dan lof!

Klein beetje vertraging met leveren, maar was geen probleem. Verder helemaal goed.

Goed en snel geleverd

Fijn telefonisch contact en goede service!

Top site!

Correcte en verzorgde levering. Keurig op tijd. Top!

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!