Snel, vakkundig en naar tevredenheid geholpen.

Aangenaam en naar tevredenheid geholpen. Mogelijkheden goed uitgelegd, met behulp van vakkundige medewerker goed keuze kunnen maken.

Super snelle en nette levering

Zeer tevreden!

vlotte levering

Vlotte levering na online bestelling.

Snelle levering, prima kwaliteit tegen een goede prijs

Vorige week een beamer en wat accessoires besteld. De beamer werd binnen 2 dagen afgeleverd en precies volgens afspraak. Enige minpuntje was dat ik niet wist wanneer hij bezorgd zou gaan worden.

Topservice en laagste prijs garantie

Had een beamer gezien op een andere website voor een zeer lage prijs en heb dit doorgespeeld naar de mensen van beamer expert. Zij hebben de prijs aangepast en geleverd zonder verzendkosten. Gevraagd voor levering vanaf een bepaalde datum en ook dat was geen probleem. Zeer goede communicatie met klantendienst.

Goede service ( met een kleine kanttekening)

Netjes geholpen , wel jammer dat hun leverancier niet helemaal de juiste informatie verstrekte !

Correcte en snelle opvolging

Zeer snel alle gezochte antwoorden ontvangen van het team van Beamerexpert. De afwikkeling en verscheping van de bestelling verliep ook van een leien dak. Fijne samenwerking.

Zeer tevreden over aankoop - prima advies check

Tevreden met mijn aankoop, alleen wel jammer dat ik via deze winkel niet direct verbinding stuk kon kopen voor beamer naar laptop (hdmi vs usb-c).

Fijne service, alle geduld voor al mijn vragen

Met 100 vragen de beamer expert gebeld omdat ik er zelf niet uitkwam. Fantastisch geholpen door Jip. Met veel geduld werden al mijn vragen beantwoord en ook nog bij de derde keer bellen. Goede service en vooral eerlijkheid over wat ik beter wel of juist niet kon doen. Uiteindelijk zowel beamer als beugel gekocht en deze werden snel geleverd. Verbluffend mooi beeld, we zijn blij!

Fijne partij met duidelijke communicatie!

Duidelijk, helder en professioneel zijn de woorden die bij dit bedrijf passen. Eerst een systeem gekocht welke met 2/3 dagen werd geleverd. Daarna nog een extra kabel besteld maar hiervoor contact gehad. Wisten mij goed te helpen en met persoonlijk contact de juiste kabel opgestuurd.

Goed voorgelicht en snelle levering

Na zelf op de site een beamer te hebben uitgezocht, een telefoontje gehad dat die beamer niet voorradig was. Daarna goed voorgelicht voor een andere.

Prima winkel.

Men denkt mee, is de goedkoopste of wordt dat als je ergens anders een betere aanbieding vindt.

Compleet susteem geleverd

Heel attent en vriendelijk

Snel en duidelijk reageren op emails en telefoon en goed oplossingen gevonden voor problemen.

Bedankt voor de extra snoepjes xoxo

Snelle service joh

goed geregeld.

Na telefonisch contact, goed advies gehad en daardoor juiste keuze gemaakt

De goede producten tegen een goede prijs

De Beamerexpert komt zijn afspraken na

Schermsteunen

Prima kennis over mijn probleem!

Super snel, en kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis. Zeker waargemaakt.

Recensie voor: Advies thuis bioscoop

Recensie voor: Advies thuis bioscoop Product: Optoma Cinemax p2 Product: Projecta FullVision progressive 0.9 Mijn ervaring bij BeamerExpert De gegevens: - Woonachtig in Amsterdam met een huisbioscoop wens. Geen aparte ruimte hiervoor beschikbaar dus een niet te ‘aanwezige’ set up in de woonkamer gevraagd. - Een grote 85inch (of meer) TV in overweging nemend. Het nadeel; groot scherm aan de muur met eventueel een ‘ambient oplossing’. Van die werkelijke functionaliteit nog niet van overtuigd. Daarnaast is er mogelijk extra muurversterking nodig om een 60KG+ TV op te hangen aan een gibo wand. - Als alternatief: plafond of short throw projector met mogelijk een projectie scherm. Tijdens mijn zoektocht naar de optimale huisbioscoop ervaring bij BeamerExpert beland. Ik werd uitgenodigd voor een uitgebreide demo waarin de projector op muurverf als wel projectiedoek(en) werden gepresenteerd. De demo verliep eerlijk. Daarmee wil ik zeggen. De pro’s en con’s van beamer en TV werden voldoende belicht. Hiermee werd een realistisch beeld van de verwachting van de beamer gegeven. Diverse content bekeken. Netflix, linear TV en online content als wel de technische functionaliteiten besproken. Er is de optie geboden de beamer op proef te plaatsen voor een dag. Hier ben ik op in gegaan. Na het ervaren van de beamer onder thuis condities heb ik besloten de beamer te houden en het projectiedoek te bestellen. Technische vragen die ik later had zijn binnen enkele uren behandeld. De beamer staat nu enkele weken en ben mede door de technische hulp bij het installeren erg tevreden. Het 4K met HDR ondersteuning is met Netflix content verbluffend te noemen. De ingebouwde speakers met Dolby Digital functionaliteit is ruim voldoende. Deze heb ik ondersteund met een Rel Quake subwoofer. Uiteraard biedt het niet de 7 kanaals Dolby Atmos beleving maar ik heb nu ook niet al deze speakers in mijn huiskamer. Beeld: uitstekend. Geluid: ruim voldoende. BeamerExpert: uitstekend

Zeer professioneel, snel en hulpvaardig

Altijd goede ervaringen, zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Zeer goede service en heel behulpzame persoons aan de telefoon

Zeer goede service en heel behulpzame persoon aan de telefoon

Snel kunnen schakelen met beamerexpert, snelle levering en goed product

Snel en een goede prijs

De website van Beamerexpert maakt het voor mij makkelijk een bestelling te doen. De prijzen zijn goed en de levering is snel binnen.

zorgvuldige afhandeling

Duidelijke site. De bestelling en levering is op een correcte manier gebeurd. Het geheel was stevig en zonder fratsen verpakt. Helaas heb ik de beamer nog niet bij mijn zoon kunnen afleveren vanwege Coronamaatregelen. Tot zover alleen maar lof.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!