Waanzinnige service! van A t/m Z is alles top geregeld.

Alleen maar pluspunten: - persoonlijke service - weet goed te achterhalen wat er echt nodig/gewenst is. - kennis van de systemen maar ook know how over toepasbaarheid op onze diverse locaties - goed geprijsd - snelle levering

Goede en persoonlijke service

Top! En een zakje popcorn bijgekregen!

Very competent and thorough customer service!

Very competent and thorough customer service!

Heel fijn & goed!

Echt meedenkers. Goed advies, snelheid en duidelijkheid.

Uitstekende ervaring!

Persoonlijk geholpen, vriendelijk contact en snelle verzending!

Snelle bezorging en fijne service

Mijn oude beamer was helaas overleden de DMD chip gaf het op en ik heb service gezocht bij Beamer expert. Het was voor mijn beamer te laat, maar ik heb direct een nieuwe gekocht na de goede service.

Supersnel

Ondanks de dikwijls a.g.v. corona optredende vertragingen kwam het bestelde supersnel in m'n bezit.

Parfait!

Première expérience très réussie. Excellent service clientèle. Réponse rapide et sympathique. Je recommande !

Super fast sending to Belgium, great advices, awesome product :)

snel geleverd

snel geleverd, service krijg ik hopelijk geen ervaring mee.

Projectorbeugel netjes de volgende werkdag geleved.

Had snel een projectorbeugel nodig, en deze werd netjes de volgende werkdag geleverd. Heel tevreden ook met de kwaliteit van de Chief beugel.

Naar verwachting

Ik kreeg niet de beloofde track & trace code. Dat is niet fijn. Na deze review kreeg ik een attent bericht dat ik vanwege het ongemak op iets lekkers kon rekenen. Dat vind ik een mooi gebaar. Echter een week later heb ik die attentie nog niet ontvangen, maar wel een mail met het verzoek mijn review aan te passen. Dat heb ik bij deze gedaan.

Concurrende prijs, snel geleverd

Ik was aan het rondkijken voor een XGIMI Halo beamer. Bij beamerexpert.nl hadden ze 'm ook, en alhoewel ze niet de laagste prijs hadden, stond er op hun website wel een knop met een tekst van de strekking, 'ergens anders goedkoper gezien, contact ons'. Zo gezegd zo gedaan, en binnen een half uur een email gekregen dat ze mij de beamer konden aanbieden voor nog weer 10 euro minder dan waar ik 'm had gezien (en waar ik 'm toch liever niet kocht omdat die niet gepecialiseerd waren in beamers). Daarna ging het allemaal heel snel qua bestellen en betalen, en 2 dagen later had ik 'm in huis. Ik geef 4,5 ipv 5 sterren omdat de communicatie nog iets proactiever had gekund m.b.t. wanneer ze de beamer verzonden hadden.

Gebrekkige communicatie

Na onderstaand 'avontuur' en de hierdoor getriggerde communicatie met de klantendienst, blijft de les voor Beamerexpert dat de communicatie met de klant nog kan worden verbeterd: "zeg wat je doet en doe wat je zegt". Fouten kunnen (en mogen) gebeuren, als klant kan ik dat aanvaarden (wij zijn ook niet altijd perfect). Intussen heeft Beamerexpert aangekondigd de lagere prijs voor het geleverde toestel te matchen ... en heb ik een flesje Lentebier van brouwerij JOPEN ontvangen dat ik bij gelegenheid zal proeven. Voor humor: 10/10 Conclusie: er blijft enkel de te verbeteren communicatie over die op dat moment erg frustrerend overkomt.

Kost wat maar dan heb je ook wat.

Goed contact, vlotte levering, prachtig beeld en mooie stille projector. Enige wat ietwat tegenviel is dat er een brief van de beamerexpert bij zat waarin stond dat er als verrassing iets lekkers bij zou zitten voor bij de eerste film. Jammer dat er niets lekkers bij zat... En dat is nu ook geregeld (-: Leuke verrassing hoor! Dikke tien!

Zeer tevreden over bestelling

Bestellen ging eenvoudig. Goede informatie over mijn bestelling. Snelle levering.

Super advies en correcte service

zoals boven

Uitstekende service

Goed advies en direct antwoord op vragen.

Super snelle levering, en keurige communicatie

De spullen waren in orde en snel geleverd. Aanrader!

de order bevestiging was in mijn spam beland dus even verwarring toen even bellen en alles was snel geregeld Hub

Prima mooi op tijd geleverd.

Hele snelle levertijd en in goede staat bezorgd.

Goede service.

Er ging iets mis met verzenden. Zeer keurig en netjes opgelost door Beamerexpert. Hier kun je gerust een duur apparaat bestellen.

Snelle levering. Wij hadden wat problemen met het installeren maar wij zijn binnen een paar uur uitstekend geholpen en in no-time was alles werkende.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!