slechte communicatie over levering

Ik had verwacht dat als ik bij de beamer expert bestel dat er in een keer geleverd wordt. Na 5 dagen heb ik contact opgenomen en gevraagd wanneer mijn beamer scherm binnen zou komen(en de tas en de HDMI kabel) Uiteindelijk 10 dagen voor mijn presentatie bestelt en een dag voor de presentatie alles binnen in 3 leveringen. Uiteindelijk is alles goed opgelost!

Weinig communicatie

wij hebben een beamer en een beugel besteld, voor de beamer geen probleem maar na de betaling wordt er vast gesteld dat de beugel niet in stock is, zij voorstellen een andere, wij gaan akkord (hij was in voorad), wat blijkt nu, het was niet in vooraad, zij moesten het nog ontvangen een een week later is de beugel nog altijd niet geleverd...

Snelle levering en goede afhandeling.

Ondanks de drukte in leveringen in december, zijn alle producten de dag na bestelling geleverd. Prima service en prettig persoonlijk contact.

De (na)levering heeft zeer netjes plaatsgevonden

De levering was door PostNL erg vertraagd. Direct nadat dit probleem bij Beamerexpert bekend was geworden werd dezelfde dag nog via een eigen bezorgingsdienst een nieuw exemplaar nagezonden en bezorgd, met het verzoek om het verlate exemplaar na de levering weer terug te sturen. Dit getuigt van het feit van hoe serieus en professioneel men bij Beamerexpert met dit soort situaties omgaat. Netjes, top!!!

TOP service!!

Bij beamerexpert.nl denken ze met je mee en vinden ze een oplossing voor elk probleem en een antwoord op elke vraag!!

Prima producten en prima service; mooi op tijd.

Professioneel bedrijf met professionele spullen. Wat ik heb besteld was binnen notime bezorgd en voldeed aan de verwachtingen

Breed aanbod, persoonlijke benadering super prijzen

Prima beamer voor uitstekende prijs gekocht. Flexibele aanpak betaling (wilde vooraf betalen maar we afhalen) - alles lag klaar en geholpen met in de auto passen van het grote scherm. Aan te nevelen!

Geleverd vlag afspraak

Gwoon hun afspraak vd levering op tijd nagekomen is tegenwoordig buitengwoon

Perfecte oplossing

Ging voor de originele Sony tv beugel. Volgens de website was deze op voorraad. Dit bleek achteraf niet juist te zijn. Voorraadbeheer is dus een puntje. Verder na overleg een perfect alternatief gekregen. Klantvriendelijkheid is top.

Uitstekend geleverd. Levertijd 1 week

Product volgens website op voorraad maar was na 1 week verstuurd. Heel netjes verpakt en goed geleverd.

Goede communicatie

Snelle reactie op vragen en goede.en duidelijke uitleg over product. Zeer tevreden

Onberispelijke service

Na een kort overleg kreeg ik het gepaste voorstel en levering binnen de afgesproken termijn.

Prima service recovery

Ik had een Epson beamer besteld waarvan was aangegeven dat deze op voorraad was. Dit bleek echter niet het geval. Ron van Beamerexpert heeft me goed geholpen een passend alternatief te vinden. Ook de popcorn was een leuke geste.

Gewoon prima

Was mn eerste bestelling en kwam prima op tijd ondanks de Sinterklaasdrukte.

uitstekende service!

Correcte en snelle levering! Top

Zeer tevreden over Beamerexpert!

Helaas doet DHL afbreuk aan de kwaliteit en service van beamerexpert! DHL beweerde 2x het pakket aan ons filiaal te hebben aangemeld (helaas niemand gezien) Na overleg met beamerexpert mochten we het pakket ophalen bij DHL 45 min rijden aangekomen bleken ze het pakket terug op de vrachtwagen gedaan te hebben 45 min terug naar ons filiaal en contact met de vrachtwagenbestuurder tegen gereden en langs de baan ontvangen (vrachtwagenchauffeur bleek zich te hebben aangemeld op nummer 180 ipv 366) Beamerexpres zeker aan te bevelen!!!

prima prij voor prima beamer

levering was wat vertraagd door PostNL sinterklaasdrukte, maar dat ligt buiten hun schuld. prijs van de beamer was scherp, installatie en gebruik ervan moet nog plaatsvinden (daar kan ik nu nog niets over zeggen)

Perfect product en super langzame aflevering!

Ik heb een fantastische "monitor arm" van Beamerexpert bestelt. Nu het product bevestigd op mijn desk staat, ben ik echt tevreden. Bezorging duurde ongelofelijk lang, langer dan een maand. Ik moest een paar keer met klantenservice bellen enz. enz.

snelle levering, professionele communicatie, prima product

snelle levering van product na bestelling, professionele communicatie en gebruiksvriendelijke en gemakkelijke installatie. Ben blij met de aanschaf van deze professionele webcam.

Goede kwaliteit en betaalbaar

Snelle levering van goede kwaliteit materialen

blij

- basis op orde: snel geleverd, goede prijs, gekregen wat is besteld - onderscheidend: in de tekst op internet werd goed duidelijk gemaakt voor welk doel het product geschikt is (ik zocht op geschikt voor ms teams)

Super goed, telefonisch advies gaf de doorslag

Iknwas op zoek naar een beamer, maar zag door de bomen het bks niet meer. Op de site stond "echte klantenservice", dis maar gebeld. En waarachtig iemand aan de telefoon met kennis vannzaken. Hij heeft me bijzonder goed geadviseerd en ook een betaalbare keuze gemaakt. Over het 'casten' van de mobiel naar beamer heeft hij zijn eerlijke mening gegeven. Kortom zeer tevreden. Vilgende dag beamer in huis en dik tevreden

snelle service en goede voorlichting.

goed geholpen door klantenservice. Snelle bezorging

besteld en volgende dag in huis

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!