Super goed advies en snelle service

Ze hebben me behoed voor het kopen van de verkeerder beamer en hielpen me op een vriendelijke manier. Echt top!

Goede service en vlotte beantwoording van de mail

Zeer positief, goed product en vlotte beantwoording.

Helemaal top!

Last minute voor het weekend nog een super beamer met scherm kunnen huren voor zeer scherpe prijs en mega scherp beeld voor een weekendje weg met het voetbalteam ! Volgend jaar zeker weer deze luxe!

Het orderproces verliep een beetje onduidelijk. Maar de service is meer dan goed! Spullen snel geleverd en goed bereikbaar!

Zeer goed en kundig advies

In de chat zeer goed en kundig advies gekregen. Het scherm bleek in eerste instantie niet leverbaar, ik kreeg direct een mail met alternatieven. Toen een telefoontje omdat het scherm toch binnen bleek te zijn gekomen. Deze werd direct verstuurd, zodat ik deze nog voor een verjaardag binnen had. Scherm was goed verpakt en geheel volgens wens.

Top Toppie Topper

Uitstekende service and snel bezorgd

Nieuwe lamp geleverd binnen 24 uur en toen dit niet de goede was kreeg ik met een dag m’n geld terug

Topservice tegen een aantrekkelijke prijs !!

Na goed geholpen te zijn door de eigenaar heb ik mijn bestelling geplaatst. Helaas had PostNL een storing waardoor het pakket niet de volgende dag aangeboden kon worden. De eigenaar heeft dit zeer doeltreffend opgelost door het pakket op te halen bij PostNL en deze handmatig opnieuw in te leveren bij een voor hem lokaal inleverpunt. Door deze snelle interventie, kwam het pakket een dag later alsnog aan. Kortom. Een webwinkel met de service van de lokale handelaar.

Vrijdag begin middag besteld, pas dinsdag geleverd

Op de site besteld, vóór de deadline om de andere dag geleverd te krijgen. Privé adres opgegeven zodat het zaterdag bezorgd kon worden. Voor de zekerheid gebeld. Toen bleek dat er nooit op zaterdag wordt bezorgd (wij zijn 'n zakelijke provider). Dat zou wel op de site vermeld staan, maar heb ik dan over het hoofd gezien. Bezorging zou op maandag zijn. Het afleveradres zou daarom weer worden aangepast naar het bedrijf. Uiteindelijk is er pas dinsdag geleverd en helaas toch nog op het privé adres. Er wordt serieus gereageerd op je opmerkingen als je contact opneemt en er wordt actie ondernomen om herhaling te voorkomen. Suggesties gedaan m.b.t. verduidelijking op de site. Vertrouw erop dat daar ook echt iets mee gedaan wordt.

Uitstekend advies en service

Ik ben prima geholpen met mijn vraag over een thuisbioscoopopstelling in een kleine ruimte.

Goed maar enkele verbeterpunten

Ik was op zoek naar een high end Optoma. Op enkele websites (oa beamerexpert) stond deze aan dezelfde goeie prijs maar hier stond deze ook als voorradig; er stond zelfs dat er nog maar slechts één stuk in voorraad was. Verder stond er voor zakelijke klanten betaling via factuur mogelijk was (staat trouwens nog steeds op hun site: Voor bedrijven en instellingen; U bestelt op rekening, het product wordt direct verzonden. Vervolgens sturen wij u een factuur per mail, welke u binnen 14 dagen na ontvangst van het product per bank kunt voldoen) Dus dit alles leek me ideaal, ik bestelde en koos betaling via factuur. Nog geen vijf minuten later kreeg ik een mailtje dat het artikel spijtig genoeg niet voorradig was en binnen een 2 weken zou binnenkomen, en met de mededeling dat dit artikel pas kon opgestuurd worden na betaling. 2 weken later (een dag voor de beamer bij hen ging toekomen) kreeg ik dan de factuur en het deze betaald, had daar ook geen enkel probleem mee, maar snap niet waarom het dan anders gecommuniceerd wordt? Eerste bestelling? Duurdere beamer? Geen idee, maar communicatie was alleszins tegenstrijdig. Het feit dat er stond dat deze voorradig stond en dit eigenlijk niet zo was, stoorde me wel wat meer. Ofwel dienen ze hun ERP software te herbekijken, of is dit gewoon een keuze om zo meer bestellingen te genereren (aanduiden dat iets voorradig is hoewel het niet zo is)? Door Corona bleek die 2 weken dan toch niet te kloppen, is enkele keren uitgesteld en heeft het uiteindelijk iets meer dan 3 maanden geduurd tot ik de beamer effectief toegestuurd heb gekregen, hier kunnen zij uiteraard niet aan doen; maar dat maakt het zogezegd 'voorradig zijn' uiteraard alleen maar pijnlijker. De communicatie kon in deze drie maanden ook beter, sommige e-mails bleven onbeantwoord. Waarschijnlijk omdat zij ook totaal geen zicht hadden op de effectieve leverdatum, maar dan is het beter om dit zo te communiceren. Uiteindelijk alles correct geleverd, tevreden van producten.

Zeer vlot en behulpzaam

Bereikbaar, vlot en onmiddellijk verstuurd. ideaal!

Prettige Communicatie!.

Mijn eerste Optoma projector ging stuk,alles werd in het werk gesteld om dit euvel te verhelpen. Uiteindelijk kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuurd

Persoonlijk advies

Ook met een webshop is het fijn om even te kunnen overleggen. Dankzij het telefonische contact kon ik mijn wensen aangeven, waarop ik persoonlijk advies kreeg met betrekking tot de producten die het best aansloten. Ik ben heel tevreden over deze service.

bestellen vriendelijk en direct leveren

meer is er niet

Snelle service door deskundig en vriendelijke mensen

Zowel de online bestelling als het services van twee beamers is vlot en professioneel uitgevoerd.

uitstekende (na)service

Mobiel beamerscherm, Scherm werd snel geleverd, jammer genoeg was er een technisch mankement maar dat werd razendsnel en prima opgelost waardoor ik nu op een groot scherm naar het voetbal kan kijken! Dank je wel!

Goede prijs, perfecte dienstverlening en fijne, vrolijke mensen!

Goede prijs, perfecte dienstverlening en fijne, vrolijke mensen!

TOP!

Snelle levering en respons op extra info top!

makkelijk, snel en goed

Makkelijk te bestellen als bedrijf met facturatie achteraf, zonder account. Snelle levering.

Ongelooflijk goed

Prima projectiescherm mooie maat en vlot verlopen prima met contact leverancier en online winkel. Raad het iedereen aan die een scherm willen kopen...

Vervanging gekregen van een kapot projectiescherm

Helaas bij de levering een defect aan het scherm. Na gebeld te hebben met de klantenservice meteen aardig te worden gestaan en geholpen. Na contact met hun leverancier een nieuwe gekregen. Top service

Vriendelijk, erg goed advies en snelle levering

Ik had de beamer nodig voor een bijzonder doel. Beamer expert vroeg goed door en kwam daarna met een helder advies. Een zeer prettig proces.

Goede info over de producten. Snel en probleemloos geleverd.

Goed..

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!