Het artikel was binnen 48 uur na bestelling geleverd, prima verpakt. De communicatie door het bedrijf over de levering was ook uitstekend.

Super snel een uitstekend functionerend product

uiteindelijk is het goed gekomen.

na bestelling en betaling is er ergens iets niet goed gegaan. Men hield mij niet op de hoogte dus moest iedere keer weer bellen. Geen duidelijke antwoorden, we bellen u terug. niet dus. Om een lang verhaal kort te maken hebben wij uiteindelijk de beamer in goede orde ontvangen. Klantvriendelijkheid en duidelijkheid naar de klant toe kan beter (behalve de laatste meneer met wie ik contact had).

Professionele aanpak

Overzichtelijke website Snel gevonden wat ik zocht Snelle en. Oprechte levering Enorm groot aanbod

Fantastisch geholpen

Ik wilde een nieuwe beamer kopen die helaas nog niet op voorraad was. Na wat vragen via de chat kon ik op de wachtlijst terechtkomen zonder het bedrag al over te hoeven maken. Daarna meerdere keren contact gehad over de levering waarbij ik snel en adequaat behandeld werd. Uiteindelijk is de bestelling zodra het kon na betaling verstuurd en geniet ik nu van een topproduct door middel van goede service!

Fantastische service

We hadden een betaalbare beamer nodig om vanaf een specifieke afstand te kunnen projecteren. Dankzij een prima advies hebben we de juiste beamer kunnen aankopen. Zeer goede service dus !

Snel en accuraat

Snelle en correcte levering

Bestelling van lamp was heel snel binnen

Lamp vervangen was erg makkelijk. Beamer doet het weer goed. Bedankt voor de snelle levering.

Goede en snelle service

Specifieke beamerlamp nodig, op site stond duidelijke beschrijving welke ik moest hebben. Lamp had ik snel in huis, en hij paste precies en werkt super! Goede site om goede lampen te kopen.

Eigen keuze voor Optoma bevestigde adviseurur en blijkt nu volledig juist! Prima

Na gepuzzel met andere systemen, ik had al een Optoma sinds 2011, kwam ik toch weer uit op een Optoma, gezien de kwaliteit-/prijsverhouding. Ik vroeg me bijv. af of mijn nauwelijks gebruikte 3D-apparatuur en brillen ook door een eventuele nieuwe Optoma ondersteund zou worden! ‘Ja, waarschijnlijk wel’, antwoordde de adviseur, ‘het zijn dezelfde brillen!’ En ja, achteraf bleek dit alles een juist advies. Bedankt Jip, ik ben blij met deze aanschaf!

Na meer dan een maand nog niets binnen

Ik heb een beamer gekocht die volgens de website op voorraad was. Desondanks zijn we bijna 6 weken verder en heb ik diverse keren gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Er is vorige week een bezorger langs geweest zonder dat we dat van tevoren wisten, dus waren we niet thuis. We konden het ophalen 3 kilometer verderop. Het was niet duidelijk dat het van Beamerexpert kwam en op de doos stond BenQ (terwijl ik een Epson beamer besteld had). Het leek ons niet de juiste bestelling, dus hebben we het pakket niet aangenomen. Achteraf bleek het toch voor ons bedoeld te zijn. Tot nu toe heb ik uitsluitend toezeggingen gekregen; geen beamer. Misschien moet ik dit pas invullen als ik het geleverd heb gekregen, maar ook dan zou het geen voldoende worden vanwege de levertijd. En ook als die eerste poging om te bezorgen vlekkeloos was gegaan, was het pakket gruwelijk laat geweest.

Ik werd goed te woord gestaan nadat het bestellen online niet lukte.

Teleurgesteld

Ik heb projectmatig 2 Optoma beamers besteld die uit voorraad leverbaar zouden zijn. Uiteindelijk kwamen alleen de wandsteunen en de beamers zelf bleken plots niet beschikbaar en duurde het vervolgens weken voor deze werden nageleverd. De bijbestelde HDMI kabels zouden bij deze nalevering meekomen, maar deze bleken niet in de zending aanwezig te zijn. Ik zit dus nu nog steeds met een niet volledig geleverde zending en een project wat sterk vertraagd kan worden afgerond.

Klantvriendelijk en de goedkoopste

Had met spoed een nieuwe lamp nodig, via email contact gehad en had de volgende dag de lamp binnen. Ook heb ik een mooie aanbieding gekregen als laagste prijs garantie. Mijn ervaring met deze winkel is zeer goed.

Fantastisch! Klein probleem gehad met een lamp, dit werd onmiddellijk en vlot rechtgezet.

Er was een klein probleem met een lamp, dit werd snel opgelost en zeer correct opgevolgd.

Advies goed, wel vergeten om de bestelde HDMI kabel meteen mee te sturen...

The best for projectors

Professional support and knowledge. Service minded and good timing.

doet wat het belooft!

's middags 3 uur nieuwe lamp besteld; was simpel te vinden via prima catalogus op de site. 's avonds bericht dat lamp in münchen(!) ter bezorging was aangeboden. volgende ochtend rond 10.30 had ik lamp (in prima beschermende verpakking) reeds in huis.

Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd

Na serieus onderzoek of oude beamer (10 jaar oud) nog functioneel gemaakt kon worden, toch maar geadviseerd een nieuwe aan te schaffen. De techniek gaat harder dan de levensduur van onze beamer. Goed geadviseerd in nieuwe beamer voor ons gebruiksdoel, n.l. maar tien keer per jaar dus een goede en betaalbare beamer waar een damesclub goed mee overweg kan.

Order vergeten - goed hersteld

Prettig contact en goede communicatie.

Prima meedenkend

Prima meedenken en alternatief voor product aanreiken

top , snelle afhandeling

snel bestelling geplaatst , en hierdoor snelle bezorging , top

Scherpe prijs en uitmuntende service.

Nadat de projector die ik had besteld , toch tijdelijk niet leverbaar bleek te zijn, werd er direct een alternatief aangeboden, en had ik toch op tijd een apparaat in huis. Super!

Super service!

Geweldige service en klantgerichtheid!

Mijn contact met Ramon was goed, vriendelijk doch zakelijk. Hij hielp mij met de juiste keuze maken via de chat, én ondanks een voor hen vervelende retour situatie bleef Ramon mij goed en gemotiveerd helpen met een andere beamer. Ik zal voortaan altijd met BeamerExpert zaken doen!

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!