Een prima ervaring

De lamp is volgens beschrijving geleverd. Bestelling en levering liepen zeer voorspoedig.

Snelle levering en top service

Snel antwoord op al mijn vragen, en mijn bestelde digitale scherm kwam keurig optijd en stevig verpakt binnen.

Snelle levering en scherpe prijs

Makkelijk besteld, snel geleverd. Niets te klagen! (Geen ervaring met probleemoplossing want geen probleem :) )

Werd goed geholpen en prima beamer vlot verstuurd.

Ik werd go er geholpen en men wist precies wat ik nodig had

Ik werd goed geholpen en men wist direct wat ik nodig had

Snelle professionele service

De medewerkers zijn bereid om mee te denken en komen met creatieve oplossingen.

Ik heb een product besteld ontvangen. Alleen zonder gebruiksaanwijzing.

Oprecht. Ik had geen betere service kunnen krijgen dan dat ze al verlenen. Bezorging in notime...

2de kerstdag besteld en toch snel geleverd

Tijdens de hele drukke feestdagen netjes en snel geleverd. De beamer doet het geweldig genot om naar te kijken. een dikke 10

Goede service, vriendelijke medewerkers

Na mijn bestelling van een Projecta scherm bleek bij bezorging dat dit scherm niet de opgegeven maten had. Na een mailtje met foto's hierover werd door Beamerexpert gelijk contact opgenomen met Projecta en is meteen nieuw scherm besteld. Helaas bleek Projecta hierna en volledig ander scherm met andere maten en verhouding op te sturen. Na telefoontje hierover is weer meteen contact gelegd en uiteindelijk werd derde scherm geleverd wat wel goed was. Erg matige prestatie van Projecta, maar Beamerexpert heeft dit vakkundig en naar tevredenheid opgelost.

Goed advies, vriendelijke medewerkers, een top product

We hebben verschillende keren contact gehad omdat we niet wisten wat de beste keuze is. We schrokken een beetje van de prijs maar we willen ook een goed resultaat. De Beamer die we hebben gekocht is heel helder en scherp van beeld ook daglicht en zelfs als de zon schijnt, ook bij donkere films als de Lord of the Rings. We hebben even moeten sparen en vlak voor de Kerst uiteindelijk besteld en binnen een dag ontvangen. We hebben wel de plafondsteun iets dichter bij het scherm moeten plaatsen maar dan was geen probleem. We hebben even zitten klungelen met het geluid, ook valt deze weg (HDMI) als er even geen geluid is. Echter gebeurt dit bij de ene computer wel en de andere weer niet. We nemen hierover nog wel contact op hoe we dit kunnen oplossen. Waarschijnlijk een instelling op de computer.

Levertijd loopt uit zonder opgave

Beamer besteld die uit voorraad geleverd zou worden. Na verschillende telefoontjes was de mogelijkheid om de beamer in Hardinxveld op te halen. Of nog twee dagen wachten. De volledige voorraad zou door Bol.com opgekocht zijn. Na veel op en neer gebel veel te laat geleverd na onze presentatie waarvoor we de beamer nodig hadden.

Slechte bezorgen ook na diverse keren bellen en mailen en afspraken

Wat mis kon gaan ging mis. Op voorraad wil zeggen in Engeland. Bezorging ondanks afspraken meerdere keren niet nagekomen.

Het produkt voldoet aan de eisen, maar is te laat bezorgd

Product op donderdag besteld en zou er de volgende dag zijn, want het was op voorraad. Product is op maandag bezorgd; via track en trace kon ik volgen dat het product uit Munchen moest komen. Geen correcte info en een paar dagen later dan verwacht. Het product voldoet wel geheel aan de verwachtingen.

Zeer goede service en bekwame vakmensen

Wij hadden snel een nieuwe beamer nodig en zij konden ons op basis van een paar gegevens (afstand tot scherm o.a.) zo een goede beamer aanraden en kwamen die binnen een paar dagen installeren en onze oude, kapotte, demonteren.

zeer goed

Goed, snel en goede service.

Geweldig meedenken! Dank!

Gehuurde CatchBox moest naar het buitenland opgestuurd worden, ruim op tijd verzonden en ontvangen. Eenvoudig retourlabel, super simpel!

goede en snelle levering

goede begeleiding gekregen en daarna snel geleverd

Goede service en beloofde laagste prijsgarantie

Een paar keer met beamerexpert gebeld. Op advies van beamerexpert een beamer gekocht. Daarna ook nog een geweldig mooie prijs voor mijn beamer betaald.

Persoonlijke aandacht!

Fijn contact met een mooi persoonlijk voorstel. Daarna keurige levering aan huis!

Snelle levering van het juiste product

Goede en snelle levering

Prima product. Levering keurig volgens afspraak

Prima product. Levering keurig volgens afspraak

snelle service en hulp

Ik was op zoek naar een nieuwe beamerlamp. Deze kreeg ik snel geleverd. Daarna bleef er toch nog een probleem met de beamer bestaan. Via de chat en de mail snel geholpen.

snelle reactie

eerst was er een probleem met de terugzending van het product met verkeerde maat (vanuit België), maar daarna snel geholpen en goede oplossing aangereikt.

Prima product. Levering keurig volgens afspraak.

Prima product. Levering keurig volgens afspraak.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!