Great service and quick delivery!

Great service and quick delivery!

Snelle levering, goede service

Het assortiment is erg groot. Met de alternatieven wordt prima uitleg gegeven en geholpen welke keuze er gemaakt moet worden

Netjes geleverd. Prima service.

Alles keurig verlopen. Absoluut niets op aan te merken.

Prima prijs/kwaliteit, levering kon sneller

Nette prijs voor een originele lamp in niet originele behuizing. Vrijdag besteld, dinsdag pas binnen (was op voorraad). Geen track and trace ontvangen.

Goede meedenkers en communicatie

Top en snel!

Super!! Ga zo door!

Fan-tas-tisch

Goeie en vlotte service!helpen met aanbeveling en kijken niet enkel naar de verkoopwaarde van een product!bieden materiaal aan op maat van de klant!TOP!!!

Snel geholpen

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk

Uitermate prettig om zaken mee te doen.

Correcte levering

Besteld product correct geleverd

Snelle levering en goede service

een geweldige bestelervaring en levering 1 dag na bestelling

een soepele bestelprocedure, waarbij ik snel, vakkundig en efficient geholpen werd t.g.v. telefonisch contact omtrent het bestelde product. De levering de dag erna van een toch wel groot product viel in zeer geode aarde!

Goede service, top product

Goede website met makkelijk bestel proces. Ik ben daarna gebeld of het een probleem was als de levertijd 2 of 3 dagen was omdat ze er anders een spoedlevering van zouden maken. Dat vond ik erg netjes. (En de Optoma ultra short throw beamer die ik heb gekocht is ook helemaal top).

makkelijke website snelle levering

Makkelijk site, snel geleverd. Makkelijker kan het niet, product was ook top voor een goede prijs

Goede advies en installatie van de producten

Beamerexpert heeft de situatie beter en goedkoper beordeeld dan de twee andere bedrijven. Het systeem is op afspraak prima geinstalleerd en werkt perfect.

Goede webshop, snelle levering

Ik heb Mighty Brighty projectieschermverf besteld en de volgende dag werd het geleverd. Dit verfsysteem heeft echt goed resultaat, de helderheid van het beeld, alsmede het contrast verbeteren aanzienlijk, mits je geduld hebt en de handleiding nauwgezet volgt. Van een plaat MDF maak je zo een fraai scherm.

Ronduit schandalig!

In November 2018 online een beamer op voorraad besteld en betaald, enkele dagen later een mail ontvangen met de melding dat beamer niet meer voorradig was. Enkele andere voorstellen ontvangen maar niets voldeed aan onze eisen zodat we een refund aangevraagd hadden. Ondertussen ruim een half jaar verder en nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Prima service!

Hd een specifieke beamer nodig voor een bepaalde afstand en beeld grootte.

Prettig en snel in contact en inhoud

Tot de volgende keer!

Top, snel geleverd.

Goede service, meteen goed advies via chat.

Goed advies en prettige mensen

Snelle service geleverd. Dit gekoppeld aan een persoonlijke benadering en advies waar ook echt naar de wensen van de klant wordt gekeken is heel prettig. Ook zaken waar je zelf (nog) niet aan hebt gedacht, worden zonder opdringerig te zijn goed afgehandeld. Super

Vriendelijk

Door een fout in het magazijn bleek de bestelling niet verzonden, maar ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en het pakje werd dezelfde dag alsnog verzonden.

Goed advies gekregen en producten snel verstuurd

Goed advies gekregen en producten snel verstuurd

Professioneel, snelle levering en origineel product

Wij bestellen graag en de afhandeling van de order gaat snel en correct.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!