Netjes afgehandeld

Keurig op tijd gerepareerd betaling achteraf

meedenken en vlotte afhandeling

Snelle reactietijd en meedenken in mogelijkheden. service gericht en kwalitatief product met goed verwerkt logo.

Zeer snelle levering van een product die technisch en qua prijs zeer in orde is

Zeer snelle levering van een product die technisch en qua prijs zeer in orde is

Snelle levering en scherpe prijs!

Na telefonisch contact direct een offerte in de mail. levering binnen 1,5 dag. Goed geregeld dus.

Pluspunten

servicegericht veel uitgezocht over een voor ons passende beamer snelle levering

qua grootte voldeed de eerste beamer niet (2 x grotere dan een gewone beamer daardoor erg zwaar) was handig dat even te vermelden. zie je niet op de foto. de tweede beamer is perfect,

Pluspunten

Prettige ontvangst en presentatie/ demonstratie

Onduidelijk over parkeermogelijkheden. Gemaakte afspraak om langs te komen was niet bekend bij de beide heren die aanwezig waren. Desondanks was dit probleempje soepel opgelost.

Pluspunten

Snelle levering Denken graag met je mee Goed product

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met jullie bedrijf is het fijn wanneer er nog even een reactie op je mail komt of bevestigd wordt dat jullie de mail hebben ontvangen en dat het een en ander in gang gezet gaat worden. Vooral wanneer het kort dag is. In jullie hoofd was het vanzelfsprekend dat het op tijd zou komen, bij mij niet. Dus dan zou info op de mail helpend zijn. Nu ik meerdere ervaringen met jullie heb, is mijn vertrouwen dusdanig dat ik een bevestiging niet meer zo nodig heb (nog wel handig) maar ik heb inmiddels het vertrouwen dat jullie zeggen wat jullie beloven :-)

Pluspunten

Ik was erg onder de indruk van de persoonlijke en kundige hulp. Waar door een leverancier een product niet op tijd kon worden geleverd heeft Beamerexpert.nl het middels een creatieve en persoonlijke manier voor mij opgelost!

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

snelle en correcte levering.

Pluspunten

heel snelle service

Pluspunten

Goed advies en begeleiding.

Pluspunten

Goede service en als er iets is wordt er gelijk actie ondernomen. Een aanrader

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijk aanbod, goed advies, zeer prettige en behulpzame medewerkers.

Pluspunten

Snelle service, nieuwe originele beamer lamp in niet originele behuizing werkte perfect op mijn Benq w1070

De lamp zit wat losjes, schroef kan niet helemaal vast, want dat trekt de behuizing omhoog aan de andere kant, waardoor de stroomconnector niet meer aansluit.

Pluspunten

Bestellen ging heel makkelijk. Kreeg netjes een telefoontje met excuses dat het artikel niet op voorraad was.

Pluspunten

snelle en adequate hulp bij zoeken juiste lamp en snelle levering.

Liever in eerste instantie zoeken op beamer naast zoeken op lamptype. Beamer is bekend, lamptype niet.

Pluspunten

Online chat functie voor tips, en verkoopadvies Technische kennis Prijs/kwaliteit Snelle service

Pluspunten

Betere communicatie dat een originele lamp betekent dat het een Philips lamp is bijvoorbeeld.

Pluspunten

Direct aantwoord op de chat ,supervriendelijk en direct geholpen,hier kom ik zeker nog terug zeker een aanrader .

geen

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

zeer goed advies gekregen

Pluspunten

Prima service, goed advies en snelle levering.

Mail via antwoordformulier is blijkbaar nooit aangekomen, daar valt wat te verbeteren.

Spaarne 38

2011 CJ Haarlem

+31(0)23 - 5517909

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!