Erg goede en snelle levering met t juiste onderdeel

Erg net bedrijf wat snel reageert en goede onderdelen leverd voor t juiste bedrag.

snelle levering en scherpe prijs

Onlangs een deurgreep en gordelhouder gekocht. Alles goed gegaan v.w.b. betraling en verzending. Ontvangen spullen in orde.

Duidelijke website

Duidelijke website en overzichtelijk. Snelle levering.

Het juiste onderdeel snel geleverd

Prachtig

Goed onderdelen

top

Snelle goede levering

perfect

juiste artikel. in een paar stappen geselecteerd en afgeleverd. perfect

Geen klagen

Ik had een rechtsvoor knipperlicht voor mijn Kia Picanto nodig, die verrekte paaltjes ook, en doet wat hij moet doen. Prima!

Goede foto zodat ik zeker wist dat ik het goede achterlicht zou krijgen, prettig gesprek, netjes ingepakt, correcte levering

keurig geholpen en netjes op tijd de delen ontvangen

keurig geholpen en netjes op tijd de delen ontvangen

Altijd tevreden

Right product, fast delivery, good comm's

Right product, fast delivery, good communication

Goede onderdelen, snelle levering

Ik kocht een LED-koplamp voor mijn Koreaanse auto, ik vond alles mooi. Het enige waar ik niet helemaal tevreden over was, was de kwaliteit van het verwijderen van de koplamp uit de originele auto. Het was niet erg zorgvuldig gedaan, wat het uiterlijk aantastte. Maar over het algemeen een zeer nuttige service, ik zal opnieuw bestellen.

Snelle response

Krik voor de mitsubishi asx besteld maar was niet nodig afgebeld was geen probleem en snel het betaalde retour.

Heel goede service.

Snel regelen en betrouwbaar.

Simpel bestellen en snel geleverd. Thnx

duidelijk en snel

na het maken van keuze snel en goed verzorgd bij me aangekomen

Snel en goed geleverd

Netjes verpakt product en snel geleverd

precies volgens afspraak

zoals ik zeg, maar ik verwacht ook niet anders, het was niet voor niks

Keurig en snel geleverd

Sensor was netjes en goed verpakt verstuurd

Net dat stapje extra

Voor een oudere Japanse auto op zoek naar onderdelen. Op de bonnefooi Japoto gebeld, aangezien ik meerdere goeie berichten had gehoord. Onderdeel was in eerste instantie niet beschikbaar, maar medewerker heeft pro-actief alsnog een oplossing geboden. Erg blij en ik was een paar dagen weer op de weg!

Duidelijk en snel bezorgd

Niets op aan te merken, snel bezorgd en vakkundig verpakt.

snelle service

Perfect geregeld

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.