Zeer goed geholpen

Product 2e hands gevonden op onderdelenlijn. Besteld via deze site, hij was volgende dag al in huis. Bedankt, Garage Schrijvers

Goed goed

Bedankt voor de snelle levering en het stuk is heel goed. Bedankt voor het aanbevelen van Sail

Snel compleet perfect afgehandeld

Snel perfect afgehandeld.

Alles super

Alles sehr gut geklappt. Allerdings ist DHL nicht unbedingt schnell. Dafür ist der Service vom Verkäufer top.

Makkelijk zoeken en bestellen - snelle levering

Benodigde onderdelen zoeken gaat snel en eenvoudig, je kunt ook zien van welk voertuig het onderdeel naar keuze vanaf komt. De prijzen zijn zeer redelijk, het bestelproces eenvoudig en duidelijk en de orderverwerking en levering gaan in de regel zeer vlot. De onderdelen die ik op meerdere bestellingen ontving voldeden altijd aan de omschrijving en verwachting.

Besteld via de tefoon werd netjes geholpen, veel verstand van auto's. Met een paar worden van mij wist hij gelijk wat ik wilde hebben. En binnen 1 dag ook het juiste onderdeel gekregen.

Snelle levering en onderdeel was helemaal heel, in tegenstelling tot de concurenten!

Snelle levering en het onderdeel was helemaal heel, in tegenstelling tot de concurenten! Netjes gedemonteerd dus.

Ik ben goed behandeld. En de spullen waren op tijd en goed

Onderdeel was beter dan ik had verwacht Brdankt

Goed omschreven en snel geleverd voor een nette prijs

Professionele en vriendelijke service

Snel contact, vriendelijk telefoongesprek en snelle afhandeling. Zeer professioneel en prettig. Goed bezig!

Snelle levering.

Goed geregeld

Snel/ goed geregeld

Artikel werkt prima

Uitstekend bedrijf

Geweldig product en goede communicatie

Ik kon makkelijk mijn product volgen via track and trace en de fotos kon ik goed zien wat ik ervan kon verwachten.dankjewel toppers !!

Duidelijke omschrijving en supersnelle verzending.Top!

Zoals omschreven gewoon Top!

Prima geregeld.

Goed en snel geregeld.

Fijn contact

Top en snelle service!

Prima kwaliteit, vriendelijke medewerkers, snelle verzending.

Behulpzame en vriendelijke medewerkers, die weten waarover ze praten, en doen wat ze beloven !

Fantastisch geholpen!

Ik had een spatbord lijst nodig voor mijn Kia. Deze heb ik gevonden bij Japoto Parts voor een mooie prijs. Echter waren de clipjes niet allemaal meer heel. Na contact gehad te hebben zijn deze alsnog netjes opgestuurd. Ik ben zeer goed geholpen! Ik kan iedereen Japoto Parts aanbevelen als je originele tweedehands onderdelen nodig heb voor jouw auto. :)

Fijne service, snelle levering!

Onze bestelling werd in een rap tempo geleverd! Fijn

Snel geleverd, juiste artikel.

Op de website was het artikel snel te vinden, het ging om een sleepoog voor een Qasquai uit 2009. Goeie prijs en snel geleverd. Gewoon top.

Super service

Pakket goed ingepakt en de inhoud zag er gewoon super uit

Radioe

J'ai commandé chez vous et la réception est rapide

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV