Onderdelen snel geleverd en netjes.

Al in het verleden hier vaker wat besteld en opgehaald. Goede kennis van zaken, vriendelijk bij afhalen en denken mee.

Kan niet beter

Super snel geleverd werkt top en super verpakt

scherpe prijs en snel geleverd

top !

Gewoon goed geregeld.

De bestelde onderdelen snel en keurig ingepakt in huis, en tegen een scherpe prijs. Onderdelen waren netjes gedemonteerd, geen afgeknipte stekkers of iets dergelijks. Gewoon zoals het hoort!

Met mijn eerste besteling was ik zeer tevreden

Juist product en op tijd geleverd . Zeer tevreden ...

Snel Goedkoop Profffesioneel Vakkundig Vriendelijk , Breed assorti

Zeer tevreden , kort te gaan !

De bestelling is op tijd gekomen en heel netjes

Het was heel goed

Snelle service en onderdeel klopt zoals omschreven.

Ook goed geholpen telefonisch

Snelle en deskundige advies en levering

Klantvriendelijk, deskundig, en snelle levering wat goed verpakt was. Levering precies overeenkomend met hetgeen getoond en beschreven is. Zeer tevreden

Prima zaak

Besteld en de volgende dag geleverd. Prima komt overeen met de verwachting.

Bon vendeur

Je suis satisfait de mon achat chez JAPOTO. J'ai acheté une pièce détachée pour ma HYUNDAI. J'ai eu besoin d'un renseignement. Le vendeur m'a bien renseigné et très rapidement. J'ai installé ma pièce et tout était OK La livraison est très rapide. Merci

Super, zonder problemen

Snelle verzending en goed verpakt, mijn swift z’n raam werkt weer!

zeer goed

zeer snel geleverd en goed verpakt

Snel verzonden,goed verpakt,

Product is als nieuw,prijs is goed,snel in huis en goed verpakt

Goede service is belangrijk.

Om te beginnen, om een klus goed af te sluiten, zijn de juiste onderdelen. Ja, dat begint ook bij jezelf met de correcte onderdelen nummers of motorcode. Maar daarna is het aan de aanbieder om een zo duidelijk mogelijk advertentie te maken, over de desbetreffende onderdelen. Alles in zo'n advertentie is dus bij Japoto omschreven. En dat is goede service, om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Daarna gaat de afhandeling supersnel. En met een week zijn de 'nieuwe' gebruikte onderdelen voor je auto binnen. Schoon en nihil schade. Over de prijs valt er niet te twisten want ook die zijn duidelijk en normaal. Mocht ik weer een Japanner op mijn brug krijgen ga ik bij Japoto eerst kijken.

slecht

niks ontvangen wel betaald!!

Gebruikt onderdeel niet in orde, nieuw alternatief gekregen

We kregen een origineel gebruikt onderdeel binnen dat niet meer in orde bleek te zijn, na telefonisch contact kregen we zonder extra kosten een nieuw alternatief onderdeel gratis toegestuurd.

Uitmuntend!

Ik had het onderdeel pas om 16.30 besteld op maandag, en dinsdag om 13.00 had ik het al in huis. Verrassend !!

Prijs/kwaliteit inorde

Snel geleverd en goed beschermd verpakt, item was volgens beschrijving

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Schnell geliefert

Alles gut geklappt..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wszystko szybko i sprawnie polecam

Eerlijk bedrijf super service

Had wat besteld . paste het niet op elkaar blijkbaar . Even gebeld en samen naar een oplossing gezocht terug gestuurd en hun het andere wat wel past op mijn auto gestuurd . Was snel opgelost super service Fijn zaken doen

guter Service

guter service