Al 2 keer gevraagd waar me onderdeel blijft niks gehoord en ontvangen

Al 2 keer gevraagd waar me onderdeel blijft niks gehoord en niks ontvangen

Produck passt genau, schnelle Lieferung. Dankeschön

Produck passt genau, schnelle Lieferung. Dankeschön

Zeer correct bedrijf, producten zoals beschreven.

Met enige regelmaat bestel ik wat. Werkt top! Online omgeving top in orde! Vandaag besteld morgen in huis!

Zeer correct bedrijf, producten zoals beschreven.

Super kwaliteit, goede prijs, snelle verzending

Ik heb een armsteun besteld bij Japoto Parts, omdat mijn auto deze niet standaard had. Binnen één werkdag netjes geleverd en de omschrijving was top, voldoet volledig aan mijn verwachting.

Excellent from start to end!

Very enjoyable transaction from start to finish. I will definitely be using Japoto Parts again.

Stel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Juiste onderdeel voor een goede prijs

Na telefonisch contact hebben we binnen een paar dagen een goede tweedehands spiegel gekregen wat perfect paste bij ons model voor een goede prijs.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

Aucun soucis

Tout c’est bien passé

Was snel binnen en correcte onderdeel en weinig slijtage of corrosie zichtbaar en werkte geweldig

Behulpzaam personeel en handige website

Deursensor en mistlicht van een nv200 had ik nodig. Er werd voor mij een extra foto gemaakt van de sensor voor zeker te zijn. Dat was al prettig. En ik zag op de website alle onderdelen van eenzelfde nv200 sloopauto mooi overzichtelijk. Waardoor ik snel mijn kapotte mist/stads/licht kon terugvinden. Super Japoto, dankjewel.

Fast delivery, product as expected

Perfect service

perfecte aflevering perfect geholpen en waar voor je geld

zie hierboven

Snel verzonden, product zoals omschreven.

Snel verzonden, product zoals omschreven. Aanrader.

Goed snel geleverd. Goede producten

Snel contact, snelle levering, product goed!

Ik zocht een onderdeel voor mijn auto die niet meer te leveren was. Heel veel sloperijen gebeld maar helaas hadden ze niks liggen. Via onderdelenlijn ben ik bij Japoto terecht gekomen en heb ze direct gebeld. Het onderdeel hadden ze liggen maar de afstand was over de 200km. Dan maar verzenden en online betalen. Alles ging in 1 klik en de volgende dag direct geleverd gekregen. Top service!

Goed en snel geholpen

Onderdeel zoals omschreven, duidelijk en keurig afgehandeld

Toppie

Heb gebeld , om even wat info te krijgen . Kreeg erg vriendelijke Groninger ? aan de telefoon en die gaf antwoord op mijn vragen.Wilde toen mijn bestelling via de mail gaan doen maar dit was niet nodig. Hij vroeg mijn postcode , e -mail enz en het was geregeld. Paar minuten later had ik mail met de bestelling , betaling was ook super makkelijk ,. Kreeg daarna direct mail met de betaling bevestiging. En de volgende dag had ik de spullen in huis en zag er top uit Dus in 1 woord. TOPPIE. Groet uit Purmerend

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV