GOEDE SERVICE

goede service mooi geregeld dank je wel

Conform afspraak

Conform afspraak

Fijn contact

Zowel via mail als telefonisch fijn contact. Product moet zoals afgesproken nog verstuurd worden, ga ervan uit dat dit ook netjes naar behoren verloopt.

Juiste onderdeel, goed verpakt

Buitenspiegel besteld. Duidelijke site en juiste onderdeel snel ontvangen. Spiegel was goed verpakt.

Standaard goede kwaliteit

zoals altijd nu ook weer topkwaliteit kan er velen woorden aan besteden maar het is gewoon top

Alles problemlos geklappt......weiter so !

sauber abgelaufen.....

Na een telefoontje het juiste onderdeel voor mijn Honda Jazz 2012 gevonden. Bij de dealer 185 inc btw en bij japoto 34.95 plus verzendkosten. Snel een mail gehad en snel geleverd na betaling.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

prima,maar ook al eerder vermeld met review/beoordeling

Gewoon goed

Gewoon goed

Nergens in Nederland nog een nieuwe schokbreker stofhoes op voorraad. Japoto parts had 'm

Bij alle autoparts zaken op internet niet meer voorradig. Maar dankzij de foto van de demper op de japoto site, toch er eentje gevonden. En meteen een goede vervanger voor die lekkende demper er aan vast. Perfect werkende website, hoog in de Google ranking, snelle versturing en schappelijke prijs.

SNELLE SERVICE!

Producten zijn zoals omschreven en worden snel verzonden!

Parfait

Article parfaitement conforme à la description. L’envoi a été rapide et l’emballage soigné. Le prix est également très correct. Je recommande. Merci à vous.

zeer goed

snelle service en levering

Je suis Mécanicien former par Dieu le plus haut

Vous avez mis Les pièces complet avant que je commandés, je commandé le pièce je l'ai reçu bien emballé me incomplet sans caché cullibuteur ect.....ce n'est pas logique Me voilà c'bon Cordialement Alein Kidima

Goed snel

Prima snel

Snel geregeld

Prettig contact Snel geregeld en bezorgt

Heeel goed en netjes

goed als gewend

Zo als gewend , vlot en snel geholpen , onderdeel binnen 24 uur ontvangen.

uitstekend

na telefonisch contact .alles duidelijk en op tijd geleverd .

Super, pièces conformes a la description

Un très bon service après vente et réaction rapide

top

ik had zelf de verkeerde besteld en het geld werd binnen een paar dagen terug gestort helaas hadden ze niet de goede maar als ik iets nodig heb bestel ik daar zeker weer

Snel en goef

Ik heb hier een speaker bestelt voor mijn auto en deze kwam zeer snel en netjes verpakt binnen, helaas was de speaker overbodig, omdat mijn oude het weer deed. Dus de speaker weer retour gestuurd en ik heb het geld heel snel weer teruggekregen. Goede webshop.

Zeer betrouwbaar

Snelle levering van de juiste onderdelen en correcte afhandeling

Goed produkt, snelle levering

Op de site snel gevonden wat ik zocht. Besteld, betaald. Volgende dag in huis.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV