Alles BESTENS

Schnelle Lieferung alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima service, medewerker ging speciaal kijken of onderdeel nog op de schadseauto aawezig was

prima service, medewerker ging speciaal naar buiten om te controleren of het onderdeel nog aanwezig was op de schadeauto.

Gewoon een hele nette bedrijf.

Heel net bedrijf. Ruim aanbod aan onderdelen.

perfect, klopte precies zoals beschreven en snel geleverd

heel tevreden

perfecte service

duidelijk met prijzen goede website en zeer snelle service kan niks anders zeggen dan zeer goede ervaring leveringen netjes op tijd mvg autobedrijf mayer bv

Rap, rapper het rapst

Matten besteld . Snelle levering en zien er prima uit. Een dikke 10 voor dit bedrijf.

Snel reageren, snel opsturen en het juiste onderdeel.

Netjes verpakt

Is gemonteerd werkt goed

Super goed

Goeie ervaring mee.

Snelle reactie en levering

Product zoals omschreven Duidelijke foto's Product werkelijk als nieuw Top

Ze hebben de juiste service geleverd

Het gordelslot is niet de juiste mag maar worden retour gestuurd. Kijk dat is de juiste service en ik kijk dan ook uit naar de retourbetaling maar dat zal ook op korte termijn geregeld worden.

Goede service en je ontvangt wat je besteld...

Al meerdere maal iets besteld en nooit geen probleem, correct geleverd en indien het bestelde onderdeel niet meer nodig mag je het terugsturen. Top bedrijf...

Vlotte levering

Snelle levering nette prijs

Zeer snel en netjes geleverd!

Spiegel besteld en 2 dagen later netjes binnen, goed verpakt en met tape breekbaar erom heen. Zeker een aanrader! Mocht het nodig zijn bestel Ik hier vaker!

Goeie service, snel verzonden.

Na nestelling geplaatst te hebben verscheen het onderdeel de volgende dag. Dat is voor de klant het meest belangrijk.

product besteld echter niet juist dezelfde dag juiste product verstuurd. enige opmerking de communicatie vanuit de geautomatiseerde kan beter.

Snelle levering.

Snelle levering en product zoals omschreven voor een prima prijs. Aanrader.

Helemaal goed

Snelle levering, goed verpakt,netjes onderdeel en okee prijs.

Snel besteld en snel bezorgd

Via onderdelenlijn had ik een oproep gedaan voor een schakelaar voor een ruitenwisser voor een Kia. In enkele minuten een reactie binnen met een alleszins redelijke aanbieding. Hierop een bericht gestuurd, betaald en de volgende dag het onderdeel in huis. Na inbouwen bleek hij het perfect te doen. Top!

Mijn verwachtingen zijn ruim overtroffen

Niet alleen honderden euro's bespaard maar ook keurig verpakt en als nieuw de onderdelen ontvangen.

Nette onderdelen en een snelle levering,

Pas satisfaite

J’ai commandé une pièce, qui lorsque je l’ai reçu n’était pas adaptée. J’ai été contacté par le vendeur, il me propose de me renvoyer la bonne pièce même si l’erreur est peut être de mon fait.

Geweldig bedrijf goeie snelle servive

Nette onderdelen snelle service en goeie prijzen

Snelle correcte afhandeling tegen een goede prijs.

Goede producten tegen een passende prijs.

Snelle levering & onderdelen netjes verpakt!

Snelle levering & onderdelen netjes verpakt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

37 Stadsweg