perfect geregeld

Had aircopomp besteld die helaas bleek niet werkte en die mocht ik retourneren en kreeg netjes van japoto het aankoopbedrag terug gestort .

Zoals verwacht mag worden!

Gewoon goed

Hele goede service goed verpakt echt prims

Zocht via Google naar onderdelen kwam ik hij japoto parts uit ik mailen vrij snel mail terug met antwoord op mijn vraag .onderdeel besteld en een 1 a2 dagen later pakket ontvangen heel erg goed verpakt . Zeker de moeite waard om weer te bestellen hij japoto parts

Goede producten.

Goede ervaringen snelle levering.

Origineel onderdeel snel geleverd

Origineel onderdeel, uit goed omschreven en afgebeelde donorauto, werd in vrijwel nieuwstaat, goed verpakt en vlot geleverd.

Snelle correcte service

Gemakkelijk bestellen via internet met duidelijke totos en snelle levering

Service ultra professionnel

4 jours pour envoyer une pièce (introuvable en France) entre pays nordiques et France, bravo, et en plus, elle fonctionne. Super

Gewoon , heldere uitleg , snelle verzending en .. een goed en passend product !

Zie boven !

Superrrrr

Ben blij ermee dank

Sérieux je le conseille au autres

Livraison à temp rien à dire serviable

très réactif , pièces conforment à mes attentes

très réactif , pièces conforment à mes attentes

Zeer snelle service

Snelle en goede service

Ik had een kofferbak rolhoes (verkeerde type..) besteld. Binnen 2 dagen geleverd tegen normale verzendkosten ook al was het van grote afmetingen , prima. Meteen retour gestuurd (gelukkig ook tegen normaal tarief). Retour procedure is wat onduidelijk vind ik dus én het retour formulier meegestuurd én digitaal aangemeld en ingevuld. Retour storten duurt zoals gezegd 14dagen.

Prima site en snelle levering

Zeer goed want goede website met duidelijk aangegeven assortiment. Bestellen gaat gemakkelijk en levering aan huis gaat bijzonder snel. Eerste en enige website met onderdelen voor mijn auto!

Zeer goede ervaring

Op tijd geleverd . Juiste onderdeel zoals op website stond. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer zorgzaam en netjes ingepakt. Ben erg tevreden met Japoto Parts Zekker een aanrader ! Top bedrijf . . .

Sérieux je recommande vraiment

Excellent

Snel en accuraat

Mijn bestelling was op tijd en correct Snelle levering. Chapeau

Meer dan prima

Product voldeed aan de verwachting. Was compleet en goed verpakt .

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.

prima bedrijf voor japanse delen

Correct geholpen en alles volgens afspraak geregeld

geweldig

stuur besteld voor mijn mitsubishi colt de volgende dag kwam hij per post aan, geweldig wat een snelle service volgende keer bestel ik daar weer toppie.....

Gewoon goed!

Artikel netjes als beschreven. Snelle verzending en veilig ingepakt.

Snel geleverd en scherpe prijs.

Had een achterlicht besteld voor mijn auto en deze was leverbaar bij Japoto voor een scherpe prijs. Bestellen via website gaat prima, word goed op de hoogte gehouden en 2 dagen later had ik het al in huis. Verpakking was zeer goed te noemen, flink wat noppenfolie om de achterlicht unit en in stevige doos verstuurd. Achterlicht unitit er gelijk ingezet en alles werkte perfect, zelfs de lampjes erin waren goed. Kan maar 1 minpuntje noemen en dat waren de verzendkosten. Voor de rest prima product wat voldeed aan de foto zoals getoond op de website.

Fast and efficient

Excellent

Tableau de bord mazda

Pièce conforme arrivée à bon port malgré un un transporteur qui s'est pris en 3 fois pour livrer

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV