Serviceverlenend

Deskundig, klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar.

Snel en netjes

Service!!!!!zo zou het overal moeten zijn.

Heb via internet buiten spiegels besteld en betaald,deze zijn direct opgestuurd keurig ingepakt en perfect in orde. Alleen maar lof.

Had en raamschakelaar besteld en had hem de volgende dag al binnen. Sneller kan niet

Snelle levering, onderdeel werkt prima, goede prijs

Snelle levering volgende dag al in huis, onderdeel werkt prima, goede prijs

Bij het aanvragen voor prijzen ed een snelle reactie. Nadat ik alsnog enige tijd later besloten had het aan te schaffen was het binnen 2 dagen in huis. Het onderdeel was ook naar verwachting!

Goede kwaliteit voor weinig prijs. Snelle verzending.

Ben er erg tevreden mee.

zeer goed

zeer goed

Uitstekend!!!

HELE SNELLE LEVERING. Vorige week gekocht gelijk de volgende dag in huis gekregen, Super!!! Website geeft ook perfecte info over je eigen auto en welke onderdelen er op de jouwe passen (ook de speciale modellen) Ik heb een Swift die gemaakt is in Japan, er zijn ook heel veel swiffies gemaakt in Hongarije en tussen die 2 modellen (ongeqcht bouwjaar) zit nog veel verschillen. Japoto weet dit perfect te schijden en geeft je de juiste informatie! Lekker snuffelen op de website voor een project car is ook altikd leuk!

Stond mij ook correct te woord mooi

Netjes afgehandeld ! Product past perfect en zoals beloofd in prima staat ! De buitenspiegel van Nissan Murano

Perfect product

Snelle levering en het product zag er netjes uit. Het was keurig verzorgd.

snel en duidelijk geholpen

het bestelde onderdeel werd onmiddellijk verstuurt

De bestelde achterlicht unit voldeed aan mijn verwachtingen en was keurig verpakt in een doos.

Goede informatie met foto's. Onderdeel is zoals beschreven en is goed en snel geleverd. Prijs/kwaliteit is goed.

Had bij aankoop geen instructieboekje bij mijn "nieuwe" auto. De dealer kon geen boekjes meer bestellen. Nu weer een compleet setje met instructieboekje en daarbij de onderhoudshistory geprint door de dealer. Toch een stukje meerwaarde voor de auto.

Positief

Heel tevreden. Product is in goede orde en snel geleverd. Dit, volgens afspraak.

uitstekend

netjes geholpen

Goede service, snelle verzending

Product voldoet aan verwachting

TOPPERS !!!!!!!!

Behulpzaam, vriendelijk, supersnelle levering en goede en mooie onderdelen, dus met één woord ……. TOPPERS !!!

goede prijs kwaliteit verhouding

op de site gekeken voor mijn onderdelen gevonden maar prijs op aanvraag de volgende dag even gebeld en 2 dagen later binnen en zeer tevreden

Kwam op tijd

De hazard schakelaar heb ik op tijd ontvangen en het werkt goed.

Eerlijke prijzen snelle levering

Eerlijke prijzen en snel geleverd goed spul

Snel en goed

Veel dezelfde emails ontvangen

Niet het gewenste product ontvangen waardoor retourzending.

Duidelijk

Kreeg duidelijk uitleg en extra foto's. Deal snel gesloten en naar tevredenheid geleverd.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV