Snele em nette service

Na mijn eigen fout moeten terourneren. Alles netjes afgeandeld en snel geregeld!!

super

zeer snel en betrouwbaar

keurig alles volgens afspraak

keurig alles volgens afspraak

Telefonisch direct bereikbaar. Levertijd volgende dag.

Makkelij bestellen, snel levering

Vandaag besteld morgen in huis.ging vlekkeloos eigenlijk.

Topservice.

Gesproken met Kevin. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam en ik had het betreffende onderdeel de volgende dag al in huis. Nogmaals TOPservice.

Top service!

Inmiddels heb ik al meerdere bestellingen geplaatst bij Japoto en ik ben zeer tevreden! Elke bestelling wordt met zorg afgehandeld, waar ik zeer tevreden over ben. Recent een zijscherm besteld van een honda en deze is zeer netjes thuisbezorgd. Japoto is mijn vaste demontagebedrijf als het gaat om japanse onderdelen.

In één woord geweldig.

Ik zocht een handleiding voor mijn Daihatsu en ze hadden de complete set te koop staan inclusief tas precies wat ik zocht en een mooie prijs , gelijk gekocht kreeg snel bericht dat het al verzonden was en het werd de volgende dag keurig bezorgd en perfect ingepakt dank u wel voor de snelle service.

Geplaatst en ........werken!!!!

Helemaal blij ermee!!!

goed om de tijg

heel goede bedrijf.

snel en correct geleverd voor goede prijs

snel en correct geleverd voor goed prijs

gewoon goed geregeld

Komen afspraken na

Product precies zoals omschreven

Prima service en snelle levering. Het product was precies zoals omschreven. Ik ben er zeer tevreden mee. TOP !!

Goede service en snel geregeld

Nette mensen goed geholpen . Snel verstuurd en ontvangen . Goed verpakt. Maar helaas niet het goede artikel door overgangs model . ( kunnen jullie niets aandoen. Retour verzonden perfect afgehandeld en geld snel teruggestort met credit nota . Goed geregeld top. Mvgr P. Gouweleeuw.

Goed en snel

Ze zijn goed en snel en een groot assortiment. Top !!

Goed geholpen

prima,onderdeel besteld en volgende dag geleverd in staat zoals beloofd

onderdeel is zoals of foto en levering is snel

Makelijk besteld en snelle levering van het bestelde

Gisteren besteld, vandaag in huis! Top service!

De website is overzichtelijk en maakt het zoeken naar een onderdeel zelfs voor een leek als ik kinderspel!

Goede prijs en snelle verzending

Goede prijs en snelle verzending

Niet gekregen wat was besteld

Bestelling verkeerd gelopen, contact was/is er gemaakt door Japoto. De fout is onderkend en voorzover opgelost. Zeer goede klanten benadering. Mvg, JR, Veenendaal

Goede snelle service

Snelle en uitstekende service

Had met spoed een nieuwe spiegel nodig voor onze Subaru. Deze werd snel geleverd en was uitzonderlijk goed verpakt. Hier bestel ik zeker vaker

-perfect

snelle afhandeling, onderdelen geleverd zoals op afbeelding en beschrijving, juiste prijs voor de onderdelen

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV