Ik ben duidelijk te woord gestaan en snelle levering!

Ben goed geholpen, redelijke prijs en bovendien een levering binnen twee dagen. Heb een achterlamp besteld, er was alleen een klein hoekje af, maakt echter niets uit voor de werking het blijft recycling! Heb de naam van het bedrijf doorgegeven aan een aantal mensen die werkzaam zijn in de autobrance.

Goed advies, goede service, snel en goed verzenden!

Goederen besteld en had vraag hierover. Snelle reactie en correct verzonden!

Super service

Telefonisch contact gehad voor het onderdeel ,daarna via site besteld snel geleverd voor redelijke prijs had het onderdeel de 2e dag al binnen

Snel en netjes

Bestelling is snel verzonden en keurig verpakt. Koop niet snel 2e hands onderdelen maar op deze manier zou ik het zo weer doen.

Grote keus aan onderdelen voor een prima prijs.

Snel het juiste onderdeel gevonden, snel verzonden en in prima conditie zoals omschreven in de advertentie.

Onderdeel keurig en netjes op tijd geleverd

Duidelijke site snelle verzending

Het onderdeel was snel te vinden op de site tegen een redelijke prijs. Daarna vlot ontvangen. Minder plastic bij de verpakking zou prettig zijn. Anders 5 sterren

Zorgvuldig Meedenken en Voordelig!

Naast de realiteit die er geleverd wordt zijn de pijlers in de titel meer dan terecht! Ze kunnen je uiteindelijk flink matsen in de prijs en je voertuig werkt binnen noodtime weer!

Allen het onderdelen vindt ik beetje te duur maar verder geen probleem

Bestelling geplaatst,afgerekend en de volgende dag geleverd Perfecto!!

geweldig.

lekker snel geleverd.

top bedrijf

goeie service en medewerking altijd

Ales is prima met de bestselling ook met de bezorg

Service gericht!

Goede telefonische ondersteuning bij zoeken naar linker buitenspiegel

altijd fijn als Japoto je gezochte onderdeel op voorraad heeft juiste prijzen snelle levering

Altijd goed geholpen, en onderdelen ook goed

Snelle levering, maar…

Koplamp nodig van een Rav4 deze lag bij hun. Geen goedkope jongen. Bij levering helaas een bevestigingsoor al reeds gelijmd. Stond niks over in de advertentie. Gebeld en netjes geholpen. Zou een credit volgen. Tot op heden nog niks mogen terug ontvangen. Goede site maar je moet op je hoeden zijn.

Altijd bestelling korrekt en zoals afgesproken

Ik ben tevreden

Goede kwaliteit

Goede service, snelle levering.

Nadat pakket op zich liet wachten, en contact te hebben gehad met Japoto. Is dit goed opgepakt, en is er navraag gedaan. Het onderdeel is alsnog aangekomen. Prima opgelost!

Goed helpen

Gaat snel geregeld

Uitstekende service

Ik ben zeer goed geholpen het was degelijk ingepakt en op tijd ontvangen.

Service prima. Levering echter incorrect

Helaas was het product net niet helemaal wat ik verwacht had. Airbagcomputer bleek van een ander merk te zijn terwijl wel de specificaties op de website suggereerden dat het geschikt zou zijn voor mijn auto. De nummers had ik achteraf gezien beter moeten checken. Retourneren was geen probleem en deden hun best om een alternatief te zoeken voor me. Ik had 4 sterren willen geven echter lukte dat niet op de site

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV