Top !!

Duidelijke website, snel verzonden, goed verpakt !! Aanbeveling 100 % waard

hier wordt je heel goed geholpen

Dit bedrijf denkt met je mee, en afspraak is afspraak. erg prettig om zaken mee te doen.

super snelle levering

zeer snelle levering goede kwaliteit

Heel klant vriendelijk

Geen klachten

Goede service voor het juiste product

Helemaal goed deze site Juiste product goed omschreven en goede kwaliteit Snelle levering

Respect bedrijf

Aardige mensen

Portier zou onbeschadigd zijn. Maar zitten 5 deukjes in

Portier zou onbeschadigd zijn. Maar zitten 5 deukjes in.

Het voldoet aan de verwachting.

Vlotte en duidelijke afhandeling.

Mooie koplampen

Koplampen besteld voor mijn Mazda 2. Hartstikke netjes goed verpakt geleverd. En heldere lampen

Snelle verzending en top materiaal

Ik heb gekregen wat ik had verwacht. De onderdeel dat ik heb besteld, was in goed conditie als nieuw. Dankjewel

Goed product, goed ingepakt en snel verzonden.

snel geleverd

De omschrijving van het onderdeel was zo goed dat ik er zeker van was dat ik het juiste onderdeel had besteld. Ook de staat was als nieuw. Goed verpakt en de volgende dag in huis.

zoals altijd, goed contact, empathisch en snelle levering

Altijd behulpzaam bij vragen, ook al is het druk. Ze nemen de tijd voor je. Levering is niet nog een dag uitstellen. Ze gaan direct aan de slag zodat je binnen 2 dagen het product binnen hebt. Met zorg word het product verpakt zodat er geen beschadigingen tijdens transport kunnen ontstaan. Dit bedrijf mag een voorbeeld zijn voor de branche.

Prima :)

Goede prijs snelle levering

Een gebruikte autospeaker aangeschaft nadat er 1 defect was. Gezien de prijs en beoordelingen de gok genomen. Product werd snel geleverd en was prima. Kortom ik ben tevreden

Nazorg kan beter

Artikel werd op een ander adres bezorgd dan op adreslabel vermeld door DHL. Contact opgenomen met de leverancier die er melding van zou maken bij DHL en ons hierover terug zou bellen. Echter niets meer vernomen van de leverancier. Gelukkig is het pakketje inmiddels boven water en hebben wij het kunnen monteren. Wij nemen de fout van de bezorging van het pakketje de leverancier niet kwalijk maar vinden het wel slecht dat ze ons niet terug gebeld hebben.

Conforme au descriptif

Aucune remarque particulière, commande reçue rapidement et conforme au descriptif.

Gewoon goed!

Snelle services. Goed product , netjes! Als nieuw maar toch 2de hands. Goed verpakt. Niets op aan te merken Gr Dave

Super bedrijf

Altijd fijn geholpen , en super aardige mensen

Goed ervaring

Ik ben blij om de manier Japoto heeft gereageerd op mijn probleem. En snel beantwoorden. Dat ik vind fantastisch.

Door alle jaren correct en zonder problemen behandeld.

Zie boven

Duidelijke foto, snelle verzending, goed verpakt, goede prijs.

Duidelijke foto, snelle verzending, goed verpakt, goede prijs

snelle service

Had een manual nodig voor mijn Toyota Yaris , vond hem hier en was zeer snel geleverd en in perfecte staat . Dit is een echte aanrader deze firma .

Goed rn betrouwbaar

Ik had een ruitenwisserarm nodig besteld en nog de zelfde dag opgestuurd, super service

Snel en meedenken

37 Stadsweg