Prima geregeld

Snel en correct alles uitgevoerd en het is zoals beschreven, top

Goede koop-ervaring bij Japoto Parts!

Goed en accuraat!

Verzending was zeer snel.

De verzending was zeer snel en goed. Alleen de eerste x een roestige antenne gekregen

Klasse

Grote klasse goeden service

Tegenvaller

Achterbumper beschikte niet over alle montage punten, er was er een compleet afgescheurd waardoor we met montage kid moesten werken. Dit blijft zichtbaar, erg jammer.

Vriendelijk en correct personeel

Realistische prijzen, correcte beschrijving van onderdelen, snel reageren en onderdelen opsturen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima onderdeel en geleverd zoals beschreven

Makkelijke website

Goede en snelle service

Onderdelen die passen. Snelle verzending

Onderdeel onbeschadigd gedemonteerd

Het ontvangen onderdeel was keurig zonder enige beschadiging gedemonteerd. Dus met aandacht! Tevens was het keurig verpakt voor het versturen.

Goede klantenservice

Had een luchtmassameter besteld die defect leek te zijn en binnen 10 minuten van het sturen van een mail erover, werd ik opgebeld en kreeg ik een nieuwe toe gestuurd.

Ik ben zeer tevreden , werd netjes op hoogte gehouden met de afwerking van mijn bestelling. Na 3 dagen werd mijn pakket netjes af geleverd .(nog bedankt hiervoor. ) Egbert Snijder.

veel kennis voor het juiste onderdeel

het bedrijf heeft de juiste kennis zodat we het juiste product hebben gekregen

Vriendelijk service

Ik heb een gevraagd voor onderdeel ik heb besteld volgende dag was onderdeel voor mijn deur. Met dhl track en trace kon ik precies zien waneer ze voor mijn deur waren Top service

Super service!

Het onderdeel zeer snel geleverd in Spanje voor een hele goede prijs!

Blijf zo werken

Jullie werkt goed

Positief

Snel geleverd. Degelijk verpakt (breekbaar onderdeel)

perfect

Prima geregeld en knappe spullen

C'etai super

Merci a votre equipe, pour votre aide! C'etais super utile.

Besteld en volgende dag in huis De schakelaar die ik besteld had werkt perfect

Goede en snelle service. Goed verpakt.

Fenomenaal

De zoveelste niet gangbare bestelling, en weer ging alles super snel en correct. Voorraadweergave op de site toonde 1, en uiteindelijk werd deze ook supersnel geleverd. Heel knap om het telkens weer waar te maken in deze tijd!

Zoals gewoonlijk super snel en netjes geleverd!

altijd netjes

altijd netjes en een goede prijs

Snel geleverd, goed verpakt. Prima artikel, spiegelkap

Heel fijn bedrijf!

Onderdeel bleek stuk te zijn. Gratis retour en kreeg geld terug. Aardige mensen!

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV