Volgens afspraak / correct afgehandeld

Tevreden, nette prijs en afspraak goed afgeleverd

Correct en professioneel bedrijf.

Omschreven producten en prijs/kwaliteit waren correct.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en onderdeel voldeed aan de verwachtingen. Prima communicatie over de Bezorging

superrrrrrrr snel en snelle service

100% prima bedrijf ...........ik ben super tevreden als nieuwe klant ...................

Netten onderdelen.

Onderdelen worden netjes verpakt en geleverd. Onderdelen zijn netjes

onderdeel was zoals aangegeven en de levering was snel.

Goed en duidelijk

Een goed en duidelijk web site

Super tevreden!

De buurman attendeerde mij op Japoto Parts. Meteen zondag bestelling geplaatst en dinsdag onderdeel al in huis. Het autoraam gaat weer open. Superblij mee!!

Fast delivery, all works as expected

All good with the order. I expected crashed cars parts to be a bit less expensive though.

Snelle service, juiste product geleverd

De volgende dag had ik mijn speaker al binnen!

GOED

Voor mijn eerste keer vindt ik het heel goeie service.

Heel vriendelijk

Snel

Was snel en paste perfect

Duidelijkheid

Op de site kun je duidelijk zien of het juiste onderdeel aanwezig is met de bijbehorende informatie, ook de prijs is meteen bekend

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon goed.

Gewoon goed. Onderdelen kloppen altijd. Snelle verzending. Prijs is doorgaans ook ok.

Zocht een kachel bedieningspaneel voor mijn hyundai i20 Via japoto gevonden sochtends besteld volgende middag al thuis! Voor mij zeker een reden om volgende keer hier weer wat te bestellen ( hoop het niet anders is er dus wat stuk aan mijn auto ) Levering top Bestelde onderdeel ook zeer netjes Thx!

Onderdeel klopt niet met foto

Onderdeel klopt niet met foto. Gereageerd met fotos en vraag, maar geen reactie. Jammer. Nu de boel maar terugsturen.

Goed bereikbaar, goed geholpen, onderdelen altijd zials het hoort binnen een dag in huis.

alles prima volgens afspraak geleverd

Bestelde artikel de volgende dag al in huis. Ruime voorraad!

Vlotte service en vriendelijk bedrijf

Vlotte service voor een vriendelijke prijs. Ook mooi dat je een besteld artikel terug kunt sturen, mocht het tegenvallen.

Prima bedrijf.

Na een telefoon gesprek zeer snel geholpen en de onderdelen ontvangen.

Pakketje netjes afgegeven

Pakketje netjes ingepakt en bezorgd op de juiste tijd

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV