Alles op tijd en prima verpakt. Ga zo door

Good communication and delivery speed

Confirmation email and tracking was sent quickly and part arrived fast in good condition. I ordered my part to Melbourne, Australia.

heldere website en informatie; snelle levering; beetje grote doos

bestelproces liep prima en snelle levering. Inmiddels gemonteerd en werkt goed.

Een uitstekende service

De ene dag besteld volgende dag in huis !

Perfect,onderdeel snel geleverd

Ervaring is goed,gelijk het goede onderdeel en in goeie staat

Verzending top!!

Snelle service..

Super geregeld

Op tijd geleverd

Goed geholpen en de levering keurig op tijd

Goed bedrijf

Perfect service

From the first phone call to ask for advice on the radiator to buying the piece everything ran smoothly.

Onderdeel werkt perfect en was super snel verstuurd na betaling Super bedankt japoto parts

Excellent!!

Received goods in good condition within 14 days even I'm from another part of the world. Just having a little communication breakdown with the seller. Gotto ask a friend from Greece to help out. Having difficulty to contact via emails or social media platform. Hope seller able to improve it. Overall experience are excellent, and definitely will purchase again from japoto. Cheers!!

Mijn onderdeel was snel te vinden en paste perfect. Bij veel onderdelen is het wel handig als je wat kennis hebt van auto’s en weet hoe je het zelf moet (de)monteren.

Très bien

Achat rapide, envoie et réception du colis très rapide prix des produits commandés super intéressant.

Snelle en accurate service

Mijn dochtertje had de zonneklep van onze Yaris afgebroken en we hebben meteen een vervanger gevonden dankzij Japoto.nl! En voor een veel scherpere prijs dan andere (Belgische) tweedehands sites! Hartelijk dank voor de kwaliteitsvolle en spoedige levering, u heeft kennis van zaken wat de Japanse merken betreft en de website is zeer overzichtelijk. Mijn dochtertje heeft nu een gerust hart en eerlijk gezegd, wij ook!

Super georganiseerd

Juiste spullen en snelle levering!

100% parfait, 100% satisfait

C'est mon premier achat chez JAPOTO et je suis très satisfait, communication parfaite, envoi rapide, prix et frais de livraison vers la Belgique sont très compétitif pour un article sans défaut. Je suis très satisfait par le service 5 étoiles, je recommande sans réserve JAPOTO. Merci et à plus tard pour d'autres achats.

super site

super site,livraison soignée et rapide,prix raisonnables

Normaal prima bedrijf, aardige medewerkers

alleen nu portier verkeerd en scherm verkeerd helaas maar zal wel opgelost worden (kan gebeuren)

Zeer positieve ervaring, woensdag om 12.00 auto onderdeel besteld, volgende ochtend om 8.30 netjes ingepakt bezorgd! Dus snelle service waarvoor DANK!

Perfecte samenwerking.

Onderdelen waren zeer makkelijk te vinden en goed omschreven. Levering was ook zeer snel. Prijzen zijn ook heel goed. Zeker aan te raden voor onderdelen. Geen enkel probleem ondervonden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig zeer tevreden

Goed geholpen aan de helpdesk. Snelle levering

Très satisfait

Merci pour l’envoie rapide et l’emballage soigné je recommande japoto !

Goed product en snelle levering

Duidelijke site en erg tevreden met het bestelde product.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire