mijn ervaring was goed

ik ben via net jullie terecht gekomen en daarna, heeft wat bestellen precies geleverd zoals combinatie, ik ben echt blij met jullie servi,,,,

Perfect spul

Alles keurig verpakt en origineel onderdeel.

Fast, perfect

I received ordered material and it was 100% matching with what I ordered and what I saw. Good packaging. Thanks !

Prima service, alleen reactie op mail kan beter.

Artikel voldeed niet aan mijn verwachting. Retour gestuurd via PostNL, en later mijn geld terug gestort gekregen. Volgende keer graag reageren op de mail zoals jullie aangeven in je retour beleid.

Aanrader

Van begin tot eind super

het product is zoals het op de foto stond via de webshop besteld en na een paar dagen al binnen super zo hoort een webshop te werken Top.

Goed en snel geleverd

Snel en goed geleverd

Staan klaar ook voor kleine bestellingen

Fijn bedrijf en komt afspraak goed na, om een kleine order te plaatsen doen ze toch zeker ook hun best. Zo moest iedereen het doen , Bedankt ! Autobedrijf F v/d Elzen

was heel goed ingepakt

mijn onderdeel paste niet op de auto van 2000 teoyta jaris

Professionell & Gut

Hier arbeiten Profis.... Ich war zu erst sehr unsicher, ob das gelieferte Teil auch tatsächlich passt und funktioniert. Aber selbst meine Werkstatt, die das Teil schließlich einbaute, bescheinigte mir die gute Qualität des gebrauchten Teils. Nur bei den Versandkosten wird zusätzlich Kasse gemacht. Denn auf Nachfrage bei DHL wäre der Versand ein Drittel billiger gewesen. Trotzdem, würde ich dort wieder bestellen, denn bei japanischen und koreanischen Autos kennt sich Japoto wirklich aus....

Stipt en correct

Onderdelen op tijd volgens afspraak geleverd. Zorgvuldig verpakt zodat onderdeel (in dit geval een kachelradiateur) niet beschadigd tijdens transport.

10+

Top service, fast deal and fast delivery, cant do much better than that

Goed en snel!

Ik vond meteen wat ik zocht en supersnel geleverd. Top!

Item exact volgens opgave

Prima afwerking

Keurig en snel

Onderdeel besteld, volgende dag ontvangen. Bleek helaas toch niet te passen, (dat is het enige jammere aan deze bestelling) dus retour gestuurd. Na ontvangst retourzending dezelfde dag nog gecrediteerd. Erg prettig bedrijf, snel en transparant in communicatie en afwikkeling.

Snel

Super snel geleverd. Smiddags besteld volgende ochtend binnen.

Positief snel en correct

100 % tevreden !!

Hele snelle levering en goede communicatie met leverancier .

Snelle deal, rap opgestuurd, en niet duur! Helemaal blij :-)

Zo happy met het originele handboek! Hoort gewoon bij onze ouwe Daihatsu Terios (1999).

Gebeld voor een onderdeel

Onder was aanwezig goede prijs en volgende dag geleverd

Klantvriendelijk, snel en komen afspraken goed na.

Zeer goed.

duidelijke en directe communicatie, snelle nette levering

gewoon top!

snelen goed

bestelde artikel voldeed en was snel binnen.

Prima bedrijf

Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst altijd correct verpakt en op tijd geleverd als er een artikel niet meer is krijg je altijd een mailtje van hoe kunnen we dat oplossen Zou hier zo weer bestellen

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire