mala

A la fecha no se me entrega elemento comprado Factuur 22014252 Tampoco hay contacto o Numero y empresa de transporte para seguir despacho

• ¿Nos recomendarías? No

mala

• ¿Nos recomendarías? No

prettig

vlotte afhandeling via internet

prettig

vlotte afhandeling via internet

Mega snelle verzending

Laat op de middag besteld en het was de volgende dag al op tijd binnen

Mega snelle verzending!

Onderdelen laat op de dag besteld en volgende dag al vroeg in huis. En Netje verpakt

Keurige en snelle afhandeling

Goede website en bestelde onderdeel in goede staat en keurig verpakt ontvangen.

Keurige en snelle afhandeling

Goede website en bestelde onderdeel in goede staat en keurig verpakt ontvangen.

Totul a decurs ca la carte,livrare rapida

Totul a decurs ca la carte,livrare rapida piesa se potrivește perfect,multumesc încă odată.

Correct

Besteld 16.40 en toch binnen 2dagen binnen

Goed produkt, snelle verzending

Produkt als omschreven in de advertentie. Bleek in zeer nette staat. Was snel en makkelijk te monteren. Happy

Goed produkt, snelle verzending

Leuke en gezellige ervaring

Een hele leuke en gezellige ervaring complimenten aan marcel voor zijn deel.

Kort maar krachtig!

Waarom lang als het kort kan? Communicatief en informatief uitstekend. Voeg daarbij een snelle, adequate levering tegen een goede prijs en ik kan afronden. Kortom: aanrader!

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire