Supersnelle levering (volgende dag in huis) en zeer scherpe prijzen

Contactslot besteld, precies volgens omschrijving en dus naar verwachting. Super goedkope prijs en ook nog eens de volgende dag in huis. Top bedrijf!

snel en een uitgebreid asortiment

heb al vaker hier een onderdeel gekocht, wat nergens anders zo snel en goedkoop te krijgen is.

juist en nauwkeurig

Zeer snel en nauwkeurig werk.Bedankt :)

parfait

parfait

Livraison rapide pièce fonctionnelle

Bon suivi

Precies zoals omschreven, heel goed

Goed verpakt, en zoals omschreven

Had een onderdeel gekregen die niet werkte Met 1 telefoontje kreeg ik gelijk de volgende dag een andere opgestuurd Zeer betrouwbaar en snel

Deur plaats ziet er nog altijd nieuw uit Erg netjes

goede en en snelle en correcte levering en betaalbaar

Snel en goed verzorgd

Lang gezocht en het betreffende onderdeel nergens via het internet kunnen vinden. Na een tip bij Japoto Parts terecht gekomen. Via hun site makkelijk te zoeken en aldaar gevonden het afwijkende type achterlicht. Na bestelling volgde er een snelle levering, dat veilig verpakt was. Complimenten!

Prima adres

Vlotte en snelle service. Goede kwalitatieve prijsverhouding.

netjes

zeer snelle service.

Uitgebreid assortiment en zeer snelle service.

Extrêmement Satisfait

La pièce reçue est en parfait état et fonctionne normalement.

Zeer tevreden over de gevierde onderdelen

Snel contact en hoge kwaliteit onderdelen. Top service

een zeer fijne ervaring

Een deftige communicatie , snelle reactie en snelle afhandeling . het bestelde stuk was zeer goed verpakt en via post verzonden met track en trace . ik raad deze firma zeker aan en mocht ik ze ooit nog eens nodig hebben zal ik zeker niet twijfelen .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd , goede kwaliteit

Had het onderdeel snel nodig. Het was het juiste type en in goed werkende staat. Zeer tevreden.

Geweldig goed telefonisch te woord gestaan, het bestelde onderdeel paste perfect.

Zoals boven.

Goede ervaring met Japoto

Gewoon goed

Vriendelijk, behulpzaam personeel

Vriendelijk behulpzaam personeel. Onderdelen snel geleverd

snel en correct

nieuw adres bij om onderdelen te verkrijgen . Geen verder zoekwerk vermits hier goed en snel geholpen . veel onderdelen op voorraad

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snel verstuurd, product zoals omschreven

snel verstuurd, product zoals omschreven

duidelijke site, snel geleverd

duidelijke site, snel geleverd

Super rapide, commander le mardi colis reçu vendredi. Le produit conforme à la photo ( par soleil pour Kia Sportage) très bien emballé. Je recommande a 100 %. Bravo pour votre professionnalisme, Merci

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire