Goede service,mijn pakket was retour afzender gegaan vanwege een fout bij de koeriersdienst. Na een mail te hebben gestuurd naar Japoto hebben zij direct de bestelling opnieuw verstuurd welke de volgende dag bezorgd werd. Top !

Perfect!

Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Alle leveringen razendsnel. Zelf een keer een verkeerde bestelling gedaan en werd ook snel opgelost. Duidelijke website!

Betrouwbaar en vriendelijk

Altijd juiste onderdelen netjes geholpen en vriendelijk personeel

Afspraken en kwaliteit precies volgens telefonisch contact

Alles correct verwerkt

Super goed geregeld.

Kan nog leveren wat door dealers niet meer leverbaar is.

Moet het nog monteren ma ga er van uit dat het wel klopt

Electromotor voor het instellen van de luchtstroom (kachel) van de auto was defect. Origineel nummer ingegeven bij Japoto en ik kreeg gelijk meerdere keuzes aan onderdelen. Onderdeel besteld, de volgende ochtend in huis en gelijk gemonteerd. Als werkt weer super.

Rapide

Envoi rapide et pièce conforme

Goed. Positief

Product was als omschrijven onbeschadigd niet van nieuw te onderscheiden en goed verpakt

Goede ervaring met dit bedrijf

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

They are really helpful

I got answers for my questions really fast, the online payment works good, and my package arrived to my country in a few days.

prima en efficient

alleen bij de verzending ging het even mis waardoor het wat langer duurde. Spatborden zoals beschreven.

prima bedrijf, snelle levering en goede spullen

Al veel spullen hier besteld

snelle levering en nette prijs

ik had een koelwater verwarming module besteld. Onderdeel werd snel geleverd, netjes verpakt en voldeed volledig aan de afbeeldingen en omschrijving. Top service.

Altijd goede evaring mee

Diverse malen bij dit bedrijf spullen besteld. En ben erg tevreden over de service en snelheid

snel gekregen,goed verpakt

goed product snelle levering

Alles zoals beloofd!!

Great stuff

Great condition of gear knob, 15 days of transport worth waiting.

Ich kann es nur empfehlen.

Fragen wurden sofort beantwortet und alles wie erwartet erledigt, sehr schnelle Lieferung innerhalb von 3 Tagen. Ich wünsche Ihnen viel Erfolg und dass Sie immer so bleiben. Al-Hariri. Deutschland

Prima, volgens verwachting.

Ik heb wel voor 2 gelijke onderdelen 2x totale verzendkosten moeten betalen. Wellicht kwam ik er niet goed uit met de site maar anders de bestel methodiek aanpassen. (Tip!)

Snel en goed

Snel gevonden,snel opgestuurd. Fijn om gelijk door te kunnen

Uitstekende snelle service

Aankoop achterlicht wagen. Via mail (chat 2de hands) de juiste en nodige uitleg gekregen en het juiste achterlicht kunnen kopen voor een faire prijs. Snel antwoord via mail en even snelle zending van de aankoop.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct afgewerkt

Niks te klagen

Good

Fast shipping and object in great condition

Perfect geregeld!

vanaf bestelling tot aan bezorgen top service.Product netjes verpakt.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire