Filter

Duidelijk en geen onzin

Sehr gut

Teil im gut Zustand, Schnell Lieferung

Perfect geleverd

Zeer tevreden. Snel geleverd. Het achterlicht was in zeer goede staat voor zijn 21 jaar. En ook complimenten voor de verpakking. Eerst in stretchfolie en daarna nog bubbelfolie. Volgende keer als ik iets zoek, kijk ik bij Japoto!

Excelent!

Ik bestelde een fout onderdeel, Japoto herstelde die fout binnen enkele minuten!

Merci beaucoup Pe »Très haut de gamme

Snel verzonden

Snel verzonden, goed in gepakt. Prijs oké.

Altijd veel onderdelen voor de aziatische merken leverbaar.

Altijd goed, snel en netjes.

Perfect geregeld

na bestellen gelijk terugkoppelind in email inbox snelle lelevering

Goed persoonlijk contact en snel verstuurd

Onderdelen voor een juiste prijs aangeboden en binnen één dag ontvangen! Top!

Very good!

The shipping was instant and part is totally fine The web-site is totally amazing

Zijn altijd schappelijk plezierig om zaken mee te doen

Mag altijd graag zaken met hun doen zijn altijd vlot denken altijd mee. Mooi bedrijf

Top Service

Schnelle Unkompizierte Lieferung! :-))

Très sérieux

Envoi rapide et conforme à la demande

goed product voldoet aan verwachting snel geleverd

goed product voldoet aan verwachting en snel geleverd

geweldig bedrijf

na mijn bestelling via internet zijn mijn onderdelen netjes en goed verpakt snel geleverd !

Krijg wat ze beloven

Prima gebruikt product voor eerlijke prijs

Zeer snelle levering, na info opvraag juiste onderdeel passend ontvangen

Na zoeken achterklep geen volledige match volgens de webwinkel. Bij navraag bleek de achterklep wel de juiste te zijn en na bestelling de volgende dag al geleverd. Enige min puntje, er zat toch een kras(je) op de bovenkant van de klep en de nippels van de gasveren zaten er niet meer op. Voor een gebruikte achterklep met snelle levering best een goede prijs voor dit onderdeel.

Einfach nur Super!

Guten Tag! Ich möchte mich sehr herzlich für die sehr schnelle Lieferung bedanken! Auch die Qualität und der faire Preis hat überzeugt! Innerhalb von nicht einmal 48 nach der Bestellung ist der Artikel bei mir eingetroffen! Das ist bei einer Bestellung innerhalb Deutschlands fast nie möglich! Ganz liebe Grüße aus Hameln Ein sehr zufriedener und glücklicher Kunde

Great

Friendly seller, good communication, good service ever.. Parts come as show in advertising. Easy to deal

Snelle levering , goed verpakt,goed geholpen via de telefoon

Goede prijs/kwaliteit en service

Inmiddels voor de derde keer een bestelling gedaan bij Japoto. De prijzen zijn netjes. De items worden goed (en volgens waarheid) omschreven. Ook worden de producten snel verzonden. Bij mijn laatste bestelling wilde ik nog iets mee bestellen, door even te bellen met Japoto werd dat item zonder extra verzendkosten, mee gestuurd.

Japoto Parts is echt professionele en betrouwbaar

Betrouwbaar bedrijf Stipt werk Professionele Op tijd leveren

37 Stadsweg